بررسی دوربین LG G Flex 2
اگر بررسی های قبلی تک نیوز در مورد عملکرد باطری LG G Flex 2 را دنبال کرده باشید، امروز قصد داریم عملکرد دوربین این گوشی هوشمند را مورد بررسی قرار دهیم. با تک نیوز همراه باشید؛ LG G Flex 2 از یک دوربین با دقت 13 مگاپیکسلی در پشت گوشی و یک دوربین با دقت 2.1 […]
اگر بررسی های قبلی تک نیوز در مورد عملکرد باطری LG G Flex 2 را دنبال کرده باشید، امروز قصد داریم عملکرد دوربین این گوشی هوشمند را مورد بررسی قرار دهیم. با تک نیوز همراه باشید؛
LG G Flex 2 از یک دوربین با دقت 13 مگاپیکسلی در پشت گوشی و یک دوربین با دقت 2.1 مگاپیکسلی در جلو بهره میبرد. در سمت راستِ دوربینِ پشتیِ گوشی، دو فلش LED قرار گرفته است و سمت چپ آن محل قرار گیری سیستم فوکوس لیزری دستگاه می باشد. جی فلکس 2 تونایی فیلمبرداری 2160P با نرخ 30 فریم بر ثانیه را دارد و تکنولوژی لرزشگیر +OIS یا Image Optical Stabilizer Plus در آن جای گرفته است. دوربین این گوشی توانایی تشخیص چهره و عکاسی HDR و پاناروما را نیز مثل بسیاری از هم رده های خود دارد.
این گوشی هوشمند از بسیاری جهات، شبیه به پرچمدار فعلی الجی، G3، است و می توان گفت دوربین این دستگاه، بروزرسانی ملایم الجی از دوربین G3 است. الجی برای جی فلکس 2 چیزی کم نگذاشته و این دستگاه هم مانند G3 از فوکوس لیزری بهرمند است و باعث شده که سرعت فوکوس دستگاه به سرعت چشم بهم زدن باشد. اگر خمیدگی گوشی و شکل متفاوت کلید های پشتی جی فلکس 2 (کلیدهای پشتی جی فلکس 2 مربعی تر است) نبود مطمئنا در نگاه اول به پشت دستگاه، آن را با G3 اشتباه می گرفتید. هرچند دوربین G3 یکی از بهترین دوربین ها، در بین گوشی های هوشمند سال 2014 بود ولی جی فلکس 2 بخاطر داشتن همان ویژگی ها و استفاده از پردازنده های بِروزتر می بایست کارایی بهتری داشته باشد. با تک نیوز برای نگاهی عمیق به عکس های گرفته شده همراه باشید:
همانطور که مشاهده می کنید دوربین جی فلکس 2 در حالت HDR مورد آزمایش قرار گرفته است. در این حالت، قسمتهای تیره در عکس بالای بصورتی غیر عادی در عکس پایین روشن تر شده و در این قسمت، غلظت رنگ ها هم کمی بصورت غیر عادی زیادتر از حالت طبیعی است. در نگاه نزدیکتر به عکس متوجه کم شدن جزئیات و نویز در عکس می شویم.
جی فلکس 2 در حالت پاناروما نسبتا خوب ظاهر شده و غلظت رنگ ها هم طبیعی است. البته نباید در این مود انتظار جزئیات زیاد، از عکس را داشته باشیم. در اینجا باید به این نکته هم توجه کنیم که در این عکس تمام سوژه ها ثابت هستند و نمی توان از این نظر به دوربین جی فلکس امتیاز خاصی داد!
تا اینجا به این نکته پی می بریم که دوربین جی فلکس 2 در محیط های باز، عکاس هایی به مراتب طبیعی تر می گیرد؛ هرچند در فضای بسته کمی به مشکل برمی خورد.
همانطور که در عکس بالا مشاهده می کنید، جی فلکس 2 در فضای باز بسیار خوب ظاهر شده و غلظت رنگ آن طبیعی است. همچنین در برش %100 عکس ها شاهد جزئیات خوبی بودیم. هرچند در حاشیه جزئیات، شاهد کمی تاری و تیرگی بودیم.
یکی از بارزترین ویژگی های الجی G3 که به جی فلکس 2 به ارث رسیده است، فوکوس لیزری دستگاه است. این فوکوس با سرعتی خارق العاده، توانایی تمرکز سریع روی سوژه خود را دارد. ولی این ویژگی هم با مشکلاتی همراه است! مثلا برای فوکوس بر روی شئ مورد نظر که از نظر ابعاد کوچک یا نازک باشد، شما مطمئنا به مشکل بر خواهید خورد؛ هر چقدر هم که انگشت شما کوچک باشد و دقیق آن را لمس کنید، ممکن است روی سوژه اطراف آن به اشتباه فوکوس کنید.
یکی دیگر از ویژگی های مهم جی فلکس 2، سیستم لرزشگیر +OIS آن است که باعث می شود، درهنگام فیلمبردای یا عکسبرداری، اثر لرزش دست بر روی عکس کمتر شود. البته این به آن معنا نیست که این سیستم تمامی لرزه های موجود را اصلاح کند. پس باید توجه داشت که هنگام استفاده از لرزشگیر هم تا حد امکان دست خود را ثابت نگه دارید یا آن را به بدن خود تکیه دهید.
متاسفانه جی فلکس 2 در عکاسی در فضای بسته یا نور کم، مقداری ضعیف ظاهر شده و همانطور که در عکس فوق مشاهده می کنید، نویز بسیار زیادی در عکس وجود دارد. همچنین مقداری از جزئیات عکس کاسته شده و با اینکه جزئیات در خطوط سوژه خوب است ولی بقیه جزئیات در برش %100 دچار تار شدگی شده است. غلظت رنگ کاهش پیدا کرده است مخصوصا وقتی مثل عکس بالا، سوژه در معرض منبع نور از یک سمت قرار میگیرد، سمت دیگر نویز زیادی را نشان می دهد.
هرچقدر جلوتر می رویم شاهد ضعف بیشتر جی فلکس 2 در فضای بسته می شویم. همانطور که در عکس بالا مشاهده میکنید، جزئیات عکس در بخش روشن سوژه رضایت بخش است اما در نواحی تیره عکس، جزئیات کم شده و در برش %100 شاهد از بین رفتن جزئیات و تارشدگی هستیم.
پس تا اینجا نتیجه می گیریم که کیفیت عکس های جی فلکس 2 در فضای بسته و باز (زیر نور خورشید و زیر نور لامپ) بسیار متفاوت بوده و شاهد کاهش جزئیات هستیم.
و اما سلفی؛ یکی از بهترین ویژگی های جی فلکس 2 که هنگام سلفی گرفتن نظر شما را به خودش جلب می کند، Gesture View است. این حالت به شما این اجازه را می دهد که بعد از گرفتن عکس، با کشیدن انگشت خود روی صفحه نمایش خمیده گوشی از بالا به پایین، نگاهی سریع به عکس سلفی خود بیاندازید. دوربین جلوی جی فلکس 2 در حدی قابل قبول بوده و عکس های گرفته شده با آن نسبتا استاندارد است.
در ادامه به تماشای تعدادی از عکس های گرفته شده به همراه برش %100 آنها می پردازیم:
نتیجه گیری: با نگاهی عمیق به برش %100 عکس ها و جزئیات آنها می توان به کاهش جزئیات عکس در میحط هایی با نور کم و فضاهای بسته پی برد. درکل در عکاسی معمولی و روزانه و همچنین در عکاسی از طبیعت و فضای باز، شاهد کیفیت بالای دوربین هستیم و رنگ ها به شکلی طبیعی نمایش داده می شوند. فوکوس لیزری و لرزشگیر دوربین هم از نکات مثبت این گوشی هستند و به جی فلکس 2 در ثبت بهترین و باکیفیت ترین تصاویر کمک می کنند.
برای بررسی و مقایسه بیشتر عکس های ثبت شده با LG G Flex 2 کلیک کنید.
در پایان بنظر شما الجی جی فلکس 2 توانایی رقابت با پرچمداران جدید کمپانی های دیگر در سال 2015 را دارد یا نه؟!
ارسال دیدگاه
مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰