آینده‌ی موسیقی در دادگاه ها

شکایت شرکتهای موسیقی از تولیدکنندگان موزیک با هوش مصنوعی

استفان مریت خواننده و ترانه‌سرای نامزد جایزه‌ گرمی به خبرگزاریها گفت که آهنگ تقلیدی ساخته‌ شده توسط هوش مصنوعی، نه تنها خلاقانه است بلکه یک دزدی است. وی گفت:‌ این دزدی برای رقابت و جایگزینی ماست. به گزارش سرویس اخبار فناوری رسانه تکنا، مریت که مدافع دیرینه‌ حقوق هنرمندان است تنها موسیقی‌دانی نیست که نگرانی […]

استفان مریت خواننده و ترانه‌سرای نامزد جایزه‌ گرمی به خبرگزاریها گفت که آهنگ تقلیدی ساخته‌ شده توسط هوش مصنوعی، نه تنها خلاقانه است بلکه یک دزدی است. وی گفت:‌ این دزدی برای رقابت و جایگزینی ماست.

به گزارش سرویس اخبار فناوری رسانه تکنا، مریت که مدافع دیرینه‌ حقوق هنرمندان است تنها موسیقی‌دانی نیست که نگرانی خود را ابراز می‌کند. او در آوریل به همراه بیلی ایلیش، نیک کی میناج، استیوی واندر و ده‌ها هنرمند دیگر در نامه‌ای سرگشاده هشدار داد که موسیقی تولید شده توسط هوش مصنوعی که با استفاده از ضبط‌های آن‌ها آموزش دیده است می‌تواند خلاقیت را خراب کند و هنرمندان انسانی را کنار بگذارد.

شرکت‌های بزرگ موسیقی نیز نگران هستند. سونی موزیک، یونیورسال موزیک گروپ و وارنر موزیک در ماه ژوئن از یودیو و شرکت هوش مصنوعی موسیقی دیگری به نام سونو شکایت کردند که نشان‌دهنده‌ی ورود صنعت موسیقی به نبردهای حقوقی پرریسک بر سر محتوای تولید شده توسط هوش مصنوعی است که تازه شروع به راه یافتن به دادگاه‌ها کرده است.

سونو و یودیو (پلتفرم های ساخت موزیک با هوش مصنوعی) در پاسخ به درخواست برای اظهار نظر در مورد این داستان به بیانیه‌های عمومی قبلی خود مبنی بر دفاع از فناوری خود اشاره کردند. آن‌ها روز پنج‌شنبه پاسخ‌های اولیه خود را در دادگاه ارائه کردند و هرگونه نقض حق چاپ را رد کردند و استدلال کردند که این شکایت‌ها تلاش‌هایی برای خفه کردن رقبا کوچک‌تر است. آن‌ها اعتراضات شرکت‌های موسیقی را با نگرانی‌های گذشته این صنعت در مورد سینتی‌سایزرها، درام ماشین‌ها و نوآوری‌های دیگر برای جایگزینی نوازندگان انسانی مقایسه کردند.