20 مشکل شایع در اندروید و راه حل برطرف کردن آنها (بخش اول)
اندروید، سیستمعاملی محبوب و با امکانات بوده که در عین سادگی و جذابی، ایراداتی را همچون سیستمعاملهای دیگر دارد که برخی از آنها اذیت کننده هستند. خوشبختانه، بیش از 90 درصد این مشکلات، به سادگی و توسط خود کاربران حل میشود. حال، قصد داریم تا شایعترین مشکلاتی را که وجود دارد، به همراه راه حل برطرف کردن […]

اندروید، سیستمعاملی محبوب و با امکانات بوده که در عین سادگی و جذابی، ایراداتی را همچون سیستمعاملهای دیگر دارد که برخی از آنها اذیت کننده هستند. خوشبختانه، بیش از 90 درصد این مشکلات، به سادگی و توسط خود کاربران حل میشود. حال، قصد داریم تا شایعترین مشکلاتی را که وجود دارد، به همراه راه حل برطرف کردن آنها، بیان نماییم.
1. کرش کردن Google Store Play
اگر به محض باز کردن گوگل پلی، با کرش کردن آن روبهرو میشوید، احتمالا به خاطر اطلاعاتیست که از قبل در این اپلیکیشن ذخیره شده که این مشکل، در اکثر موارد با پاک کردن حافظهی آن (Cache)، برطرف میشود. این قابلیت در خود اندروید وجود داشته و مسیر انجام آن، در اکثر نسخهها یکسان است. برای انجام این کار، مسیر زیر را طی کنید:
- وارد تنظیمات شوید
- گزینهی Apps را انتخاب کنید
- صفحه را به سمت راست حرکت داده تا پنجرهی “All” روبهرو شوید
- Google Play Store را پیدا کرده و حافظهی کش آن را پاک کنید
- تلفن خود مجددا راهاندازی کنید
اگر مشکلتان با انجام این کار حل نشد، بهتر است حافظهی مربوط به Google Play Services و Google Services Framework را نیز پاک کنید. فراموش نکنید که بعد از انجام این کار، حتما باید تلفن خود مجددا راهاندازی نمایید.
2. مواجه شدن با ارور Insufficient Space on Device
سیستمعامل اندروید، فضایی ثابت را برای اپلیکیشنهای نصب شده در نظر میگیرد. ممکن است هنگام نصب نرمافزاری جدید، با اروری مواجه شوید که به شما میگوید فضای کافی بر روی تلفن شما وجود ندارد، در حالی که هنوز فضای بسیار زیادی باقی مانده است.
آسانترین راه برای حل این مشکل، اقدام به پاک کردن برخی از اپلیکیشنهای موجود میباشد. البته شاید اگر نرمافزارهایی همچون Spotify را بر روی تلفن خود داشته باشید، محل ذخیرهسازی آهنگها و فایلهای این اپلیکیشن را پیدا نکنید. بهترین راه برای حل مشکل شما، استفاده از نرمافزارهای جانبی همچون CCleaner میباشد که به وسیلهی آنها فضای اضافی اشغال شده توسط اپلیکیشنهای مختلف را حذف نمایید. البته نرمافزارهای دیگری همچون DiskUsage نیز وجود دارد که میتواند به صورتی دقیق، فضای دستگاه شما را نشان دهد.
3. نصب نشدن اپلیکیشنهای گوگلپلی
برخی مواقع، اپلیکیشنهایی را که از Google Play Store دانلود میکنید، نصب نمیشوند که برای حل این مشکل، دو راه حل محبوب وجود دارد. راه اول مربوط به پاک کردم حافظهی کش Google Play و راه دوم، مربوط به پاک کردن تاریخچه (history) گوگلپلی میشود. از دیدگاه شخصی، روش اول، کاربردیتر خواهد بود:
- وارد تنظیمات شوید
- گزینهی Apps را انتخاب کنید
- صفحه را به سمت راست حرکت داده تا پنجرهی “All” روبهرو شوید
- Google Play Store را پیدا کرده و حافظهی کش آن را پاک کنید
- تلفن خود مجددا راهاندازی کنید
سعی کنید از این روش، بیشتر در مواردی استفاده کنید که روش اول جواب نمیدهد، هر چند معمولا این مشکل با پاک کردن حافظهی کش گوگلپلی، برطرف خواهد شد…
- ابتدا Google Play Store را باز کنید
- وارد تنظیمات شوید
- گزینهی “پاکسازی تاریخچه” یا “Clear History” را انتخاب کنید.
4. نصب مجدد Google Play Store
باید بدانید که بدون دسترسی به بخش روت (Root) تلفن خود، قادر به حذف Google Play Store نخواهید بود. اما دلیل اینکه بسیاری از افراد به دنبال نصب مجدد این سرویس هستند، به این دلیل است که تصور میکنند Google Play را حذف کردهاند اما اینطور نبوده و در واقع، آنها این سرویس را غیر فعال کردهاند! برای اینکه این سرویس مجددا فعال شود لازم است مسیر زیر را طی کنید:
- وارد تنظیمات شوید
- گزینهی Apps را انتخاب کنید
- صفحه را به سمت راست حرکت داده تا با پنچرهی “disabled” روبهرو شوید.
- سعی کنید Google Play Store را پیدا کرده و گزینهی “reenable” را انتخاب کنید.
5. چگونه Google Play را نصب کنیم؟
ممکن است به صورت پیشفرض، بر روی برخی از تلفنها و تبلتهای وارداتی، Google Play Store نصب نشود. در صورت وجود چنین موضوعی، کاربران باید یک فایل نصبی اندروید (APK) را از یک منبع خارجی وارد تلفن خود کرده و به صورت دستی، اقدام به نصب آن کنند اما این دستگاه آنها، این اجازه را به آنها نخواهد داد. برای حل این موضوع:
- ابتدا وارد تنظمیات شوید
- سپس وارد بخش امنیتی (Security) شده
- گزینهی “unknown sources” را فعال کنید.
بعد از انجام این کار، به راحتی قادر خواهید بود تا اپلیکیشنهای مورد نظر را نصب نمایید.
6. به ورژنی قدیمیتر از Google Play Store نیاز دارید؟
نسخههای جدیدتر اندروید برای تمامی تلفنهای اندرویدی و گوشیهای قدیمیتر، عرضه نمیشوند و ممکن است برخی از نسخههای جدیدی از Google Play Store که برای این سیستمعامل عرضه میشود، بر روی تلفن شما کار نکند. اینجاست که شما به نسخهی قدیمیتر یا بهتر است بگوییم قبلی از سرویس خود احتیاج پیدا میکنید.
برای اینکه نسخههای قدیمیتر را نصب کنید، بهترین کار، مراجعه به وبسایت APK Mirror و لینکی که قرار دادهایم، میباشد. در این صفحه، میتوانید تمامی نسخههای Google Play Store را دانلود نمایید.
7. چگونه حافظهی موقت RAM را پاکسازی کنیم؟
سیستمعامل اندروید زمانی خود کار میکند که تعداد اپلیکیشنهای در حال اجرا، در پایینترین میزان خود باشند. تعداد زیادی از اپلیکیشنها نیز حتی زمانی که از آنها استفاده نمیکنید، در حال اجرا بوده و از سرعت دستگاه اندرویدی شما میکاهند. هر چه تعداد اپلیکیشنهای صنب شده بر روی تلفن شما بیشتر باشد، تعداد نرمافزارهای در حال اجرا نیز بیشتر خواهد بود. تنها راه حل، حذف نرمافزارهای اضافی و غیر ضروری میباشد. فراموش نکنید که اپلیکشنهایی هستند که فعالیت نرمافزارهای در حال اجرا را متوقف میسازند و ما، آنها را به شما پیشنهاد نمیکنیم!
بخش اول از مقالهی حل مشکلات شایع در اندروید به پایان رسید. امیدوارم این مقاله مورد توجه قرار گرفته باشد. با تکنیوز و ادامهی این مقاله در روزهای آتی، همراه باشید!
پیشنهاد ویژه |
پیشنهاد ویژه |
پیشنهاد ویژه |
پیشنهاد ویژه |
سلام
یه بازی نصب کردم که باز نمیشه و این ارور رو میده. Problem setting up in-app billing : IabResult :error checking for billing v3 support. (response :3:billing unavailable)
سلام من جدیدا یه گوشی شیایومی خریدم مشکلش اینه که تو تماس تصویری اینستاگرام دوربین جلو گوشی فعال نمیشه خواهشا راهنمایی کنین
سلام هربرنامه نصب میکنم میانبر بالای گوشیم نمیاد چیکار باید بکنم
سلام محمد. داخل منو اگه میانبر ایجاد میشه، با دراگ دراپ بیاریدش دسکتاپ تون
شما عالی هستید ممنون از مطالب
سلام،وارد گوگل پلی میشوم ایمیل و پسورد خود را وارد میکنم ولی میگوید (ورود به سیستم ممکن نیست ،برقراری اتصال قابل اعتماد به سرور امکان پذیر نیست.
ممکن است یک مشکل موقتی باشد یا دستگاه android شمابرای سرویس های داده آمدگی نداشته باشد.در صورت ادامه این وضعیت،با مرکز خدمات مشتری خود تماس بگیرید.)لطفا راهنمایی فرمایید،
حدود یک ماه است این جوری است دو بار پشت سر هم ریست فکتوری کرده ام اما جواب نداده است. مدل گوشیم Sony Xperia pاست
سلام.من هروقت از گوگل پلی دانلود میخوام بکنم مینویسه دانلود در حالت تعلیق!!لطفا کمکک کنین ممنون میشم
من میخوام بازی کلش مو ذخیره کنم ک اصلا جیمیلم ثبت نمیشه.گوگل پلاس و گوگل پلی و گوگل استور هم تا باز میکنم خود به خود بسته میشه.راهنمایی کنید.چیکار کنم.
ورژن گوشی رو تغییر بدی درست میشه
سلام دوست عزیز
در مورد مشکل ذخیره نشدن جیمیلتون، سعی کنید با یه سیستم دیگه هم امتحان کنید. بعضی مواقع مشکلاتی به وجود میاد که با تغییر آی پی درست میشه…در این مورد میتونید اگر از مودم استفاده میکنید، یه بار خاموش و روشن کنید تا آی پی تغییر کنه
مورد دوم رو پیشنهاد میکنم از آخرین نسخه از گوگل پلی استفاده کنید چون بازی های آنلاین، معمولا نیاز به آخرین نسخه دارن
گوگل پلاس هم مربوط به سرویس شبکهی اجتماعی گوگل هست و چندان با مشکل شما مرتبط نیست
امیدوارم تونسته باشم کمک کنم.
سلام.چرا من میرم تو گوگل پلی تا میخواد برنامه ها بیاد یهودخودبه خود بسته میشه رو تبلتم هم باهمون جی میلم وارد حساب کاربریم شدم دوباره همین اتفاق افتاددرصورتی که قبلا باز میشدو میگفت حساب کاربری نیاز داریدخیلی اعصابم خورد میشه لطفا اگه کسی میدونه راهنمایی کنه.مرسی