هوآوی رابط‎کاربری Emotion 5.1 را با تمرکز بر عملکرد و کاربردپذیری معرفی می‎کند

دو پرچم‎دار جدید هوآوی یعنی گوشی‎های Huawei P10 ممکن است ستاره‎ی این شرکت در مراسم MWC 2017 باشند، ولی بخش مهمی از این افتخار باید نصیب رابط‎کاربری Emotion 5.1 نیز شود. نسخه‎ی جدید لانچر اموشن هوآوی که در گوشی‎های P10 و P10 Plus هوآوی خودنمایی می‎کند چندین تغییر با خود به همراه دارد. البته هوآوی […]

دو پرچم‎دار جدید هوآوی یعنی گوشی‎های Huawei P10 ممکن است ستاره‎ی این شرکت در مراسم MWC 2017 باشند، ولی بخش مهمی از این افتخار باید نصیب رابط‎کاربری Emotion 5.1 نیز شود. نسخه‎ی جدید لانچر اموشن هوآوی که در گوشی‎های P10 و P10 Plus هوآوی خودنمایی می‎کند چندین تغییر با خود به همراه دارد. البته هوآوی در آینده در قالب یک به‎روزرسانی آن را برای سایر دستگاه‎های خود نیز ارائه می‎دهد.

یکی از مهم‎ترین بهبودهایی که در EMUI 5.1 شاهد هستیم عملکرد کلی است. هوآوی قابلیت‎های جدیدی مانند Ultra Memory و Ultra Response معرفی کرده است.

Ultra Memory یک الگوریتم جدید است که تمرکز بر بازیافت دارد و بنابراین فضای رم را سریع‎تر آزاد می‎کند. هم‎چنین این قابلیت عادات استفاده از اپلیکیشن‎های کاربر را متوجه می‎شود و چیزی که از نظر کاربر مهم است را در رم نگه‎ می‎دارد تا سرعت باز کردن و ادامه‎دادن استفاده از یک اپلیکیشن بیشتر شود.

Ultra Response از طرف دیگر به لطف یک درایور جدید باعث می‎شود که پاسخ لمسی سریع‎تر باشد. صفحه‎نمایش حالا دارای تاخیر لمسی پایین‎تر بوده و این درایور پشتیبانی از دنبال‎کردن حرکت انگشت با پیش‎بینی عملکرد آن را اضافه می‎کند. براساس گفته‎ی هوآوی، نمایشگرهای آن‎ها حال سرعت و دقتی مشابه با پنل‎های نمایش آیفون دارند.

قابلیتی که برای اولین مرتبه کاربران در گوشی Mate 9 Pro هوآوی شاهد بودند به سایر دستگاه‎های پشتیبانی کننده‎ از EMUI 5.1 نیز راه پیدا می‎کند. به دنبال این قابلیت شما قادر به این خواهید بود که از کلید سخت‎افزاری هوم خود به عنوان یک ابزار چند عملکردی استفاده کنید و کلیدهای لمسی برگشت به عقب و Task Switcher را غیرفعال کنید. به دنبال فعال‎سازی این قابلیت، یک ضربه‎ی آهسته نقش برگشت به عقب را دارد، با نگه‎داشتن انگشت روی این کلید به صفحه‎ی هوم می‎روید و به دنبال سوایپ‎کردن task switcher فعال می‎شود. هم‎چنین از ژست‎های حرکتی پیشرفته‎ای بر روی این کلید پشتیبانی می‎شود که شما می‎توانید برای هر ژست اعمال خاصی را اختصاص دهید.

بارزترین قابلیت جدید یک اپلیکیشن جدید گالری بوده که البته برای اندروید جدید نیست ولی حالا در اپلیکشن پیش‎فرض گالری لانچر اموشن شاهد حضور آن هستیم. در زمانی که گوشی در حالت انتظار قرار دارد، گالری تصاویر شما را براساس مکان‎ها و افراد داخل عکس دسته‎بندی و مرتب می‎کند. هم‎چنین از بهترین لحظات ثبت شده‎ی شما کلیپ‎های کوتاه ویدئویی درست می‎کند. تمامی این قابلیت‎های جدید در تب جدید Discovery قرار دارند.

اپلیکیشن تقویم نیز بی‎نصیب نبوده و تعدادی گزینه‎ی به اشتراک‎گذاری جدید به دست آورده است.

در نهایت، کاغذدیواری پیش‎فرض هر گوشی هوآوی با رنگ خود گوشی مطابقت خواهد داشت.

قابلیت‎های ذکر شده جز مشخصه‎های جدید EMUI 5.1 هستند. هوآوی ادعا می‎کند که بیش از 12 میلیون کاربر از اموشن 5.0 استفاده می‎کنند و این شرکت می‎خواهد تجربه‎ی کاربری آن‎ها را بهبود بخشد. شروع استفاده از لانچر جدید در گوشی‎های Huawei P10 و P10 Plus است. هوآوی هنوز زمان عرضه‎ی آپدیت برای گوشی‎های هوشمند قدیمی‎تر خود را اعلام نکرده است.