بزرگ‌ترین هواپیمای جهان، اِیرلَندر 10، در دومین پرواز آزمایشی خود سقوط کرد!

هواپیمای Airlander زمانی که در سال 2014 در حال ساخته شدن بود، به عنوان بزرگترین سازه هوایی توسط خبرگزاری‌های مختلف لقب گرفت. امروز دوباره اخبار مربوط به Airlander 10 تیتر خبرگزاری‌ها قرار گرفته است. البته این بار خبر سقوط آن در دومین تست پروازیش! بعد از 20 دقیقه پرواز در آسمان شمال لندن این سازه 300 فوتی […]

هواپیمای Airlander زمانی که در سال 2014 در حال ساخته شدن بود، به عنوان بزرگترین سازه هوایی توسط خبرگزاری‌های مختلف لقب گرفت. امروز دوباره اخبار مربوط به Airlander 10 تیتر خبرگزاری‌ها قرار گرفته است. البته این بار خبر سقوط آن در دومین تست پروازیش!

بعد از 20 دقیقه پرواز در آسمان شمال لندن این سازه 300 فوتی که یک خودروی هیبریدی هوایی بزرگ نیز به حساب می‌آید سقوط کرده و از دماغه خود به زمین برخورد کرد. خبر خوش در این زمینه این است که خوشبختانه هیچ فردی در این سانحه آسیب ندیده است. در واقع یکی از ویژگی‌های خودروهای هوایی این است که به سختی تصادف نخواهند کرد.

Airlander 10 از 38,000 متر مکعب گاز هلیوم پر شده بود که در این زمینه ممکن است خاطره Hindenburg و انفجار ناو امریکایی و کشته شدن 73 نفر در آن سانحه را برایتان زنده کند. از آن جایی که این پرواز، یک نمونه آزمایشی بوده است از این رو اتفاقات و سوانحی که در آن رخ می‌دهد قابل انتظار خواهد بود. البته هنوز اطلاعات دقیقی در مورد علت ایجاد این مشکل تکنیکی در این خودروی هیبریدی هوایی منتشر نشده است. دولت بریتانیا با همکاری بخش سوانح هوایی خود هم اینک در حال بررسی علت ایجاد این سانحه است.

همان طور که احتمالا می‌دانید Airlander 10 به منظور جابه‌جایی مسافران طراحی نشده است. در حقیقت این سازه به منظور فعالیت‌های نظارتی یا مخابراتی به کار گرفته خواهد شد. فعالیت‌هایی که نیاز به سازهایی خاص دارد تا بتواند به مدت بسیار زیاد و طولانی در آسمان در میان ابرها معلق بماند. این سازه می‌تواند به مدت تقریبی پنج روز در آسمان معلق بماند. از طرفی مصرف سوخت و هزینه‌های آن نیز در این زمینه بسیار مقرون به صرفه است.

البته جالب است بدانید که از این سازه عظیم می‌توان به منظور جابه‌جایی کالاهای سنگین نیز استفاده کرد زیرا این هواپیما قادر به انتقال بار تا 10 تُن می‌باشد. البته گفته شده است که بخش‌های نظامی نیز به دنبال در اختیار گرفتن و استفاده از این سازه هستند. به منظور ساخت چنین خودرو هیبریدی هوایی بزرگی، 33 میلیون دلار می‌بایست هزینه کرد. تولید کنندگان این سازه امیدوارد هستند تا بتوانند در ده سال آینده تعداد زیادی از این محصول را در سرتاسر دنیا به فروش برسانند.

پیشنهاد ویژه : قیمت ارز دیجیتال
پیشنهاد ویژه : سرور HP
پیشنهاد ویژه : تعمیر کامپیوتر تهران
پیشنهاد ویژه : ترجمه رسمی آلمانی

پیشنهاد ویژه

خرید بلیط هواپیما فلای تودی

پیشنهاد ویژه

لیست کامل و نرخ لحظه ای ارزهای دیجیتال