پژوهشگران نتایج سفر به مریخ را با هدف کمک به فضانوردان شبیه سازی کردند

 پژوهشگران استرالیایی تلاش کردند تا با کمک یک مدل ریاضی ابداعی پیامدهای سفر به مریخ را برای کمک به فضانوردان در این سفر شبیه سازی کنند.  به گزارش سرویس اخبار فناوری و تکنولوژی تکنا، مدل ریاضی ابداع شده توسط متخصصان فضاپزشکی دانشگاه ملی استرالیا می تواند سفر فضانورد به مریخ را پیش‌بینی کند و آنها […]

 پژوهشگران استرالیایی تلاش کردند تا با کمک یک مدل ریاضی ابداعی پیامدهای سفر به مریخ را برای کمک به فضانوردان در این سفر شبیه سازی کنند.

 به گزارش سرویس اخبار فناوری و تکنولوژی تکنا، مدل ریاضی ابداع شده توسط متخصصان فضاپزشکی دانشگاه ملی استرالیا می تواند سفر فضانورد به مریخ را پیش‌بینی کند و آنها را برای این سفر آماده کند. گروه پژوهشی این دانشگاه در این شبیه سازی عواملی مانند قرار گرفتن طولانی مدت در معرض گرانش صفر و تاثیر آن بر سیستم قلبی عروقی را در نظر گرفتند تا بتوانند تحمل انسان هنگام بیرون بودن از فضاپیما و تاثیر نیروهای گرانشی مریخ را بررسی کنند.

 همچنین از این مدل ریاضی میتوان برای تاثیر سفرهای فضایی کوتاه و یا طولانی بر بدن نیز استفاده کرد. دکتر الکس ون لون پژوهشگر دانشگاه ملی استرالیا و یکی از پژوهشگران این مطالعه می گوید: سفر به مریخ خطرات بسیاری دارد. بزرگترین خطر آن قرار گرفتن در معرض گرانش صفر است که می تواند همراه با خطر تشعشعات مخرب خورشید همراه شود و بدین ترتیب تغییرات اساسی در بدن ایجاد کند. به گفته لون به دلیل سفر طولانی ۶ تا ۷ ماهه به مریخ ساختار رگهای خونی و همچنین قدرت قلب به دلیل بی وزنی تغییر می کند.

 به دلیل وجود شرکت های فضایی تجاری مانند اسپیس ایکس و بلو اوریجین افراد ثروتمند امکان بیشتری برای رفتن به فضا دارند اما همه آنها لزوماً سالم نیستند. بنابراین می توان از مدل های ریاضی برای تشخیص اینکه چه کسانی می توانند به مریخ سفر کنند استفاده کرد. دکتر اما تاکر اخترفیزیکدان دانشگاه ملی استرالیا می گوید: جاذبه صفر به مدت طولانی باعث تنبلی قلب میشود و می تواند برای بدن مضر باشد. زیرا قلب دیگر نیاز نیست برای غلبه بر جاذبه زیاد کار کند. مدل ساخته شده نیز می تواند با دقت زیاد پیش‌بینی کند که فضانورد در صورت سفر به فضا می تواند بدون بیهوش شدن سفر خود را انجام دهد و باز گردد یا خیر.