هواپیمای خورشیدی Solar Impulse 2، اولین پرواز خود به دور جهان را آغاز کرد!

دو سال از اولین پرواز André Borschberg و Bertrand Piccard به همراه هواپیمای خورشیدی آنها بر فراز آمریکا می‌گذرد و حالا نسل دوم از این هواپیمای خورشیدی با نام Solar Impulse 2 ساخته و آماده‌ی پرواز شده است. شروع مسیری که قرار است طی شود، از ابوظبی می‌باشد و اینبار، کل جهان، شاهد این هواپیمای خورشیدی خواهد بود. در […]

دو سال از اولین پرواز André Borschberg و Bertrand Piccard به همراه هواپیمای خورشیدی آنها بر فراز آمریکا می‌گذرد و حالا نسل دوم از این هواپیمای خورشیدی با نام Solar Impulse 2 ساخته و آماده‌ی پرواز شده است.

شروع مسیری که قرار است طی شود، از ابوظبی می‌باشد و اینبار، کل جهان، شاهد این هواپیمای خورشیدی خواهد بود. در ابتدا قرار بود که این هواپیما در ماه فوریه پرواز خود را آغاز کند اما به دلیل شرایط جوی بسیار بد، حرکت آن به تعویق افتاد. اینطور که به نظر می‌رسد، مدت زمان این پرواز نیز 500 ساعت خواهد بود.

Solar Impulse، اولین هواپیمای خورشیدی جهان و اولین ساخته‌ی این دو فرد سوئیسی بود که به همراه آن، پروازی از جنوب‌شرقی آمریکا، به سوی فونیکس (Phoneix) و نهایتا به سوی Dallas و در مدت زمان 18 ساعت، داشتند و حالا، نسل دوم از این هواپیمای خورشیدی، ظرفیت بسیار بیشتری نسبت به گذشته داشته و قادر به پرواز در سایه‌ی ابرها می‌باشد. سازندگان معتقدند، فیبر کربن به کار گرفته شده در این هواپیما، به قدری از وزن آن کاسته که می‌تواند آن را برای همیشه در آسمان‌ نگاه دارد! و همین موضوع سبب شده تا مشکلات و نگرانی‌های بسیاری در مورد پرواز آن وجود داشته باشد.

این هواپیمای جدید، ساخته‌ای فوق العاده می‌باشد که در خود، دستشویی و حمام نیز دارد و André Borschberg و Bertrand Piccard، به نوبت آن را هدایت خواهند کرد و طولانی‌ترین زمان به دست گرفتن سکان هواپیما توسط هر کدام از این افراد نیز 5 روز می‌باشد. البته دستشویی آن در صندلی خلبان قرار داده شده که می‌تواند این 5 روز را برای آنها سخت کند.

موتور Solar Impulse 2، قدرت بسیار پایینی دارد و اصلا مناسب پروازهای هوایی نیست و حتی یک خودرو نیز می‌تواند سریع‌تر از آن حرکت کند. اینطور می‌توان بیان کرد که Piccard، با سرعت بیشتری از یک بالون حرارتی در سال 1999، می‌تواند با هواپیمای خورشیدی خود حرکت کند که البته باید توجه داشته باشید که سرعت در این سفر از اهمیت چندانی برخوردار نیست. در واقع هدف این پرواز، تست موتورهای خورشیدی ساخته شده و صحبت کردن مردم و شرکت‌ها، از انرژی‌های تجدیدپذیر می‌باشد.

اما به نظر شما هواپیماهای خورشیدی می‌توانند در آینده‌، جای هواپیماهای دیگر را بگیرند؟ نظرات خود را با تک نیوز به اشتراک بگذارید.