در پاسخ توئیت‎ها در توئیتر دیگر محدودیت 140 حرفی برای نام‎های کاربری دیده نمی‎شود

توئیتر کاربران خود را که همیشه از محدودیت 140 حرفی این شبکه‎ی اجتماعی شاکی بودند با خبر خوبی خوشحال کرده است. روز گذشته اپلیکیشن رسمی این شرکت به‎روزرسانی دریافت کرده که تغییر اصلی آن اجازه دادن به کاربران در ارسال یک توئیت بدون لحاظ کردن نام‎های کاربری براساس محدودیت 140 حرفی است. در تغییر دیگر […]

توئیتر کاربران خود را که همیشه از محدودیت 140 حرفی این شبکه‎ی اجتماعی شاکی بودند با خبر خوبی خوشحال کرده است. روز گذشته اپلیکیشن رسمی این شرکت به‎روزرسانی دریافت کرده که تغییر اصلی آن اجازه دادن به کاربران در ارسال یک توئیت بدون لحاظ کردن نام‎های کاربری براساس محدودیت 140 حرفی است. در تغییر دیگر نام‎کاربری دریافت‎کننده‎ی پیام در بالای توئیت به جای داخل آن، قرار می‎گیرد و به دنبال کلیک بر روی گزینه‎ی “Replying to…” کاربر راهی به منظور کنترل فردی که قسمتی از یک گفتگو در توئیتر است، در اختیار خواهد داشت.

این آپدیت حال در اختیار کاربران iOS در اپ‎استور قرار گرفته است و کاربران اندرویدی نیز می‎توانند اپ جدید توئیتر را از پلی‎استور دریافت کنند. اپلیکیشن توئیتر برای دستگاه‎های رومیزی نیز در وب‎سایت Twitter.com قرار گرفته است.

توئیتر اعلام می‎کند “به‎روزرسانی‎هایی که ما امروز عرضه می‎کنیم براساس بازخوردی بوده که از تمامی کاربران و هم‎چنین تحقیقات و آزمایش‎ها دریافت شده است. در تست‎‎ها، ما متوجه شدیم که افراد با گفتگوها در توئیتر بیشتر ارتباط برقرار می‎کنند و درگیر آن‎ها می‎شوند.”

این شرکت با نگاه به بهبود گفتگوها و ساده‎تر کردن نحوه‎ی استفاده از توئیتر قصد ارائه‎ی تغییرات جدیدی را در طول ماه‎های آینده دارد.