نتایج بنچمارک چیپست Sony Xperia XZ Premium منتشر شد
گوشی Sony Xperia XZ Premium یکی از اولین دستگاههایی بود که مجهز به چیپست اسنپدراگون 835 معرفی شد و طبیعتا سوالهای زیادی در خصوص میزان قدرت و سرعت آن شکل گرفته است. اگر نقد گوشی Galaxy S8 را در تکنیوز مطالعه کرده باشید با این چیپست آشنا میشوید و حال قصد مقایسهی آن با پرچمدار […]

گوشی Sony Xperia XZ Premium یکی از اولین دستگاههایی بود که مجهز به چیپست اسنپدراگون 835 معرفی شد و طبیعتا سوالهای زیادی در خصوص میزان قدرت و سرعت آن شکل گرفته است.
اگر نقد گوشی Galaxy S8 را در تکنیوز مطالعه کرده باشید با این چیپست آشنا میشوید و حال قصد مقایسهی آن با پرچمدار جدید سونی را داریم.
براساس مقایسههای ما موتور داخلی گوشی Xperia XZ Premium سونی میتواند قدرت مقابله با پردازندهی اگزینوس 8895 داخل نسخههای بینالمللی دو گوشی گلکسی S8، اسنپدراگون 835 داخل مدلهای آمریکایی، چیپ A10 Fusion اپل و HiSilicon Kirin 960 هوآوی را داشته باشد.
ما همچنین در تستهای خود مدلهای قدیمیتر دارای چیپستهای قدیمیتر اسنپدراگون 820 و اسنپدراگون 821 را همانند با گوشیهای Xperia XZs و LG G6، OnePlus 3T و Google Pixel XL لحاظ کردیم. این نوع انتخاب باعث میشود میزان پیشرفت و افزایش قدرت چیپ SD835 را متوجه شویم.
بنچمارکها را با تستهای پردازنده شروع میکنیم که امتیازهای پرچمدار جدید سونی مشابه با مدل +Galaxy S8 دارای چیپست اسنپدراگون 835 و اگزینوس 8895 و به نسبت Kirin 960 موجود در گوشی P10 Plus هوآوی بالاتر است. در تست GeekBench 4 و بخش بررسی قدرت چندین هستهی داخل چیپستها (که تمامی هشت هسته با تمام قدرت به کار گرفته میشود)، GeekBench 4 اندکی پایینتر به نسبت Galaxy S8 و +S8 (در هر دو مدل بینالمللی و مخصوص بازار آمریکا) قرار میگیرد ولی در بنچمارک ترکیبی Basemark OS II امتیاز آن بالاتر است.
در بخش تستهای تک هسته، عملکرد هستههای کریوی گوشی Xperia XZ Premium سونی با سرعت کلاک 2.45 گیگاهرتز تنها به نسبت هستههای سفارشی اپل در رتبهی پایینتری قرار میگیرد. عملکرد تک هستهی اسنپدراگون عملا با عملکرد تک هستهی Kirin 960 و اگزینوس 8895 یکسان است.
پردازندههای گرافیکی داستان متفاوتی برای گفتن دارند. پردازندهی گرافیکی Mali-G71 MP20 داخل چیپست هشت هستهای اگزینوس 8895 سامسونگ به نسبت آدرنو 540 شرکت کوالکام امتیاز بالاتری کسب میکند. از نظر گرافیکی اسنپدراگون 835 اندکی به نسبت 821 پیشرفت بهتری، حداقل در بنچمارک Basemark X، داشته است.
نتایج به همین شکل در بنچمارکهای Basemark ES 3.1/Metal تکرار میشود که آدرنو 540 پشت سر هم Mali-G71 MP20 قرار میگیرد که خود در مقام دوم به نسبت پردازندهی گرافیکیPowerVR Series7XT داخل چیپست A10 اپل واقع میشود.
بنابراین به نظر میرسد ما با چیپستی روبرو هستیم که به نسبت اسنپدراگون 821 یقینا بهتر، اما نه با تفاوت نه چندان زیاد، است.
طبیعتا، آخرین چیپستهای موجود در بازار از نظر برآوردهسازی نیازهای فعلی موجود در بازار تا چندین سال قدرت لازم را دارند، بنابراین انتظار نداشته باشید که Xperia XZ Premium به نسبت رقبای دارای چیپست اسنپدراگون 821 خود به شکل بارزی سریعتر حس شود. تنها تحت شرایط کاری سنگین این اختلافات بروز پیدا میکند. البته زمانی که نرمافزار خود را به سختافزاری میرساند و بیشتر از قدرت موجود استفاده میکند، اوضاع تغییر پیدا خواهد کرد.
مهمترین چیز عملکرد گوشی Xperia XZ Premium سونی در دنیای واقعی است که بسیار بینظیر بوده تا با گوشی سریع، بدون امکان داغ شدن روبرو میشویم که استفاده از آن لذت خاصی دارد.
پیشنهاد ویژه |
ارسال دیدگاه
مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰