خودروسازان از دولت آمریکا می‌خواهند تا در قوانین مربوط به خودروهای خودران سخت‌گیری کمتری داشته باشد

شاید اینطور فکر کنید که برندهای خودروسازی از دولت می‎خواهند که هرچه سریع‎تر ماشین‎های خودران را تایید کند تا آن‎‎ها هرچه زودتر شروع به فروش این خودروها بکنند، ولی به نظر اینچنین نیست و آن‎ها کاملا محتاط هستند. گروه صنعتی خودروسازان جهانی (Global Automakers) (که شرکت‎های بسیار معروف زیادی در آن عضو هستند) روز هشتم […]

شاید اینطور فکر کنید که برندهای خودروسازی از دولت می‎خواهند که هرچه سریع‎تر ماشین‎های خودران را تایید کند تا آن‎‎ها هرچه زودتر شروع به فروش این خودروها بکنند، ولی به نظر اینچنین نیست و آن‎ها کاملا محتاط هستند. گروه صنعتی خودروسازان جهانی (Global Automakers) (که شرکت‎های بسیار معروف زیادی در آن عضو هستند) روز هشتم ماه آوریل گردهم‎‎آیی داشتند تا طی آن از مقامات ایالت متحده بخواهند در قوانین مربوط به فن‎آوری خودروهای خودران سخت‌گیری کمتری داشته باشد. اینطور به نظر می‎رسد که، سازمان ملی امنیت ترافیک بزرگراه‌های ایالات متحده آمریکا دارد بیش از حد سریع عمل می‎کند و قصد دارد تا ماه جولای مجموعه‎ای از قوانین در این رابطه کامل شوند. طبق گفته‎ی این گروه، سازمان NHTSA سعی دارد خودش وضع کننده‎ی “ضرب العجل‎هایی براساس سلیقه‎ی شخصی و مطرح شده توسط خود این سازمان” باشد تا اینکه اجازه به یک آنالیز “کامل و جامع” دهد.
در عوض، این سازمان از ایالت متحده می‎خواهد شیوه‎ای آهسته و جزئی تری را در پی بگیرد و طی آن به دنبال شکل گیری مسائل کوتاه مدت یا بلند مدت با آن‎ها برخورد کند. این قوانین باید سطوح مختلفی از اتوماسیون را در بر گیرد، از این نظر که این گروه اشاره بر این دارد که قابلیت‎های کمک رسانی نظیر سیستم رانندگی خودکار تسلا که Autopilot نام دارد (که در آن همچنان نیاز به توجه‎ شما است) همانند با تجربه‎های دیگری که اصلا دخالت انسانی در آن به چشم نمی‎خورند، نیست. همچنین نگرانی‎هایی در رابطه با داشتن وقت به اندازه‎ی کافی به چشم می‎خورد تا این اطمینان شکل گیرد مسائل مربوط به امنیت و حریم شخصی به درستی مورد توجه قرار گرفته‎اند. با تمامی این موارد، خودروسازان امیدوار هستند که از قوانینی که یا بسیار سختگیرانه هستند یا منجر به شکل گیری تصادفاتی بشود که باعث خراب شدن جلوه‎ی آن‎ها شود، دوری کنند.
اینکه چقدر سازمان ملی امنیت ترافیک بزرگراه‌های ایالات متحده آمریکا به این صحبت‎ها گوش کند خود مساله‎ای دیگر است. این سازمان ادعا می‎کند که باید نوعی از قانون گذاری در آینده‎ی نزدیک باشد، از آنجاییکه خودروهای نیمه خودکار (نظیر خودروی تسلا) در حال حاضر در جاده‎ها تردد می‎کند. هرچی نباشد، اعمال تغییرات بر روی ماشین‎هایی که در حال حاضر وجود دارند سخت‎تر است. با آنکه احتمال این وجود دارد که این سازمان به یک سری از توصیه‎های گروه خودروسازان جهانی توجه کند، ولی ممکن است در نهایت به این نتیجه برسد که مجموعه‌‎ای از قوانین ناکامل ولی به موقع، از هیچی بهتر است.