عادات نوشیدن قهوه و تاثیرات آن

نوشیدن قهوه روی میکروبیوم روده موثر است

تحقیقات نشان می‌دهد عادات نوشیدن قهوه ممکن است تأثیر زیادی بر ترکیب میکروبیوم روده داشته باشد. یک تیم بزرگ بین‌المللی از محققان پزشکی متوجه شده‌اند که افرادی که به طور منظم قهوه می‌نوشند، نسبت به افرادی که قهوه نمی‌نوشند، دارای نوعی از باکتری‌های روده بیشتری هستند. در این مطالعه که در نشریه Nature Microbiology منتشر شده […]

تحقیقات نشان می‌دهد عادات نوشیدن قهوه ممکن است تأثیر زیادی بر ترکیب میکروبیوم روده داشته باشد. یک تیم بزرگ بین‌المللی از محققان پزشکی متوجه شده‌اند که افرادی که به طور منظم قهوه می‌نوشند، نسبت به افرادی که قهوه نمی‌نوشند، دارای نوعی از باکتری‌های روده بیشتری هستند. در این مطالعه که در نشریه Nature Microbiology منتشر شده است، این گروه نمونه‌های مدفوع و خون تعداد زیادی بیمار را تجزیه و تحلیل کرده و همچنین داده‌های مشابهی را در پایگاه‌های داده پزشکی بزرگ بررسی کرده‌اند تا تأثیرات نوشیدن قهوه بر میکروبیوم روده را مورد بررسی قرار دهند.

به گزارش سرویس اخبار پزشکی و سلامت رسانه فناوری تکنا، ناتان مک‌نولتی و جفری گوردون از دانشکده پزشکی دانشگاه واشنگتن یک مقاله خبری و تحلیلی در همان شماره نشریه منتشر کرده‌اند که این کار را تشریح می‌کند. تحقیقات قبلی نشان داده‌اند که مصرف غذا و نوشیدنی‌ها بر میکروبیوم روده تأثیر دارد، جامعه‌ای از قارچ‌ها، مخمرها و باکتری‌ها که در دستگاه گوارش انسان زندگی می‌کنند. اما هنوز به طور کامل مشخص نیست که کدام غذاها میکروبیوم سالم را ترویج می‌دهند و کدام مضر هستند.

به گزارش دپارتمان اخبار تکنولوژی رسانه فناوری تکنا در این مطالعه جدید، تیم تحقیقاتی تلاش کرد تا بیشتر درباره تأثیر یک غذای خاص یا در این مورد یک نوشیدنی بر میکروبیوم روده اطلاعات کسب کند. آن‌ها قهوه را به دو دلیل انتخاب کردند: اول، به خاطر اینکه توسط بسیاری از مردم مصرف می‌شود؛ دوم، به این خاطر که یا هر روز مصرف می‌شود یا اصلاً مصرف نمی‌شود.

برای آگاهی از تأثیر نوشیدن قهوه بر میکروبیوم روده، محققان با تجزیه و تحلیل داده‌های پزشکی حدود ۲۲۸۰۰ نفر ساکن در بریتانیا و ایالات متحده و همچنین ۵۴۲۰۰ نفر در ۲۱۱ گروه مختلف شروع کردند. این به آن‌ها اجازه داد تا داده‌های نمونه مدفوع افرادی که گزارش داده بودند قهوه می‌نوشند و افرادی که این کار را نمی‌کنند مقایسه کنند و تفاوت‌های موجود در میکروبیوم روده بین دو گروه را بررسی کنند.

محققان یک تفاوت عمده در دو گروه پیدا کردند—تعداد جمعیت باکتری‌ای به نام Lawsonibacter asaccharolyticus. افرادی که به طور منظم قهوه می‌نوشیدند، دارای سطحی تا هشت برابر بیشتر از افرادی بودند که قهوه نمی‌نوشیدند—و این تفاوت در میان افراد در سرتاسر جهان ثابت بود. تیم تحقیقاتی اذعان دارد که نمی‌دانند سطوح بالاتر L. asaccharolyticus چه تأثیری بر روی افراد دارد، اما پیشنهاد می‌کنند که احتمالاً با مزایای سلامتی که به نوشیدن قهوه نسبت داده شده، مرتبط است. آن‌ها پیشنهاد می‌کنند که تأثیرات قابل توجهی از یک غذای خاص یا نوشیدنی بر میکروبیوم روده انسان وجود دارد. برای مشاهده تازه ترین خبرها به صفحه اخبار علمی رسانه تکنا مراجعه کنید.

پیشنهاد ویژه : قیمت تتر
پیشنهاد ویژه : تعمیر کامپیوتر تهران

پیشنهاد ویژه

خرید بلیط هواپیما فلای تودی