نوعی قارچ پلاستیک خوار که می تواند در بازیافت پلاستیک استفاده شود
محققان قصد دارند در روشی جدید با استفاده از قارچ معمولی برای بازیافت پلاستیک های رها شده ر طبیعت اقدام کنند. به گزارش سرویس اخبار فناوری و تکنولوژی تکنا، پلاستیک های رها شده در طبیعت به راحتی تجزیه نمیشوند و ممکن است برای دهها سال همچنان در طبیعت باقی بمانند. از مهمترین پلاستیک های موجود […]
محققان قصد دارند در روشی جدید با استفاده از قارچ معمولی برای بازیافت پلاستیک های رها شده ر طبیعت اقدام کنند.
به گزارش سرویس اخبار فناوری و تکنولوژی تکنا، پلاستیک های رها شده در طبیعت به راحتی تجزیه نمیشوند و ممکن است برای دهها سال همچنان در طبیعت باقی بمانند.
از مهمترین پلاستیک های موجود در طبیعت پلی پروپیلن است که به دلیل مسائلی که در بازیافت آن وجود دارد باعث ایجاد مشکلات زیست محیطی شده است. به همین دلیل محققان به دنبال روش جدیدی برای بازیافت این ماده هستند و آن را از طریق یک نوع قارچ عملی خواهند کرد.
محققان امیدوارند با کمک روش جدید بتوانند راهکار مناسبی برای تجزیه این ماده پلاستیک در طبیعت و کاهش میزان آلودگی ناشی از آن دست پیدا کنند.
پلی پروپیلن از جمله پلاستیک های رایج است که نمونه از آن در بسته بندی ها دیده میشود. تجزیه این پلاستیک ها به راحتی انجام نمیگیرد و ممکن است این عملیات سال ها طول بکشد. این مسئله آلودگی های زیست محیطی را پر همه جا مخصوصا در اقیانوس ها ایجاد کرده است. طبق اعلام سال ۲۰۱۵ میزان پلاستیک از نوع پلی پروپیلن موجود در جهان ۷۵ میلیون تن بوده است که میزان بازیافتی آن تنها یک درصد بوده است.
اکنون محققان دانشگاه سیدنی تلاش دارند تا با استفاده از روش های جدید و بکارگیری قارچ های پلاستیک خوار ، طبیعت را نجات دهند. امیر فرزان از محققین این پروژه و نویسنده این مقاله می گوید: آلودگی پلاستیک از مهمترین مسائل مربوط به آلودگی محسوب میشود که اغلب به دلیل عدم بازیافت زباله های پلاستیکی تولید میشود. این آلودگی ها پس از تولید در طبیعت و محل های دفن و حتی اقیانوس ها به همان شکل باقی مانده اند.
پیشنهاد ویژه : تعمیر کامپیوتر تهران |
پیشنهاد ویژه |
ارسال دیدگاه
مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰