ابرهایی که می‌توانند با خود میکروب ها را به مناطق بارشی وارد کنند

طبق تحقیقات انجام گرفته برخی میکروب‌های موجود در فضا می تواند از طریق ابرها به مکان های بارشی وارد شده و در زمان بارش باران به سایر محیط ها مانند خاک، دریاچه و یا اقیانوس وارد شوند. به گزارش سرویس اخبار فناوری و تکنولوژی تکنا، کوین دیلون از محققان این تحقیق معتقد است در ابرها […]

طبق تحقیقات انجام گرفته برخی میکروب‌های موجود در فضا می تواند از طریق ابرها به مکان های بارشی وارد شده و در زمان بارش باران به سایر محیط ها مانند خاک، دریاچه و یا اقیانوس وارد شوند.

به گزارش سرویس اخبار فناوری و تکنولوژی تکنا، کوین دیلون از محققان این تحقیق معتقد است در ابرها ارگانیسم هایی وجود دارد که می تواند بر سلامت انسان تاثیر بگذارد. محققان در این تحقیق ابتدا آب موجود در ابرها را در قله ای در مرکز فرانسه حدود ۴۸۰۰ بالاتر از سطح دریا جمع‌آوری کردند. سپس آب باران را در همان منطقه در پایین کوه مورد آزمایش قرار دادند.

 آنها متوجه شدند در این آب جلبک های سبز آبی (سیانوباکتریوم) و قرمز و طلایی دیاتوم‌ها (شکل دیگری از جلبک‌ها) وجود دارد. این جلبک ها در یک آزمایشگاه نیز پرورش داده شدند. میکروب هایی که در این ابرها شناسایی شده بودند احتمالا از دیگر مناطق فرانسه و حتی ممکن است از اقیانوس اطلس آمده باشند. احتمالا این میکروب ها در جو و یا هوای زیر آن وجود داشتند.

 بدین ترتیب می‌توان وجود ارگانیسم های موجود در هوا را به عنوان یک عامل موثر در فرآیندهای جوی و اکوسیستمی آن منطقه به شمار آورد. در آینده و با تغییرات بیشتر می توان عامل مربوط به تولید سموم توسط ارگانیسم ها را شناسایی کرد. همچنین می توان به راه هایی برای محدود کردن رشد و انتقال آنها به مکان جدید امیدوار بود.