کشف شش کهکشان مرده در اعماق فضا

تلسکوپ فضایی هابل موفق به کشف شش کهکشان مرده در اعماق فضا شد. . برای کشف این این کهکشان ها از روش همگرایی گرانشی استفاده شد.  به گزارش سرویس اخبار فناوری و تکنولوژی تکنا، در بیانیه اخیر آژانس فضایی ایالات متحده آمریکا اعلام شد که حدود شش کهکشان مرده در اعماق فضا توسط تلسکوپ فضایی […]

تلسکوپ فضایی هابل موفق به کشف شش کهکشان مرده در اعماق فضا شد. . برای کشف این این کهکشان ها از روش همگرایی گرانشی استفاده شد.

 به گزارش سرویس اخبار فناوری و تکنولوژی تکنا، در بیانیه اخیر آژانس فضایی ایالات متحده آمریکا اعلام شد که حدود شش کهکشان مرده در اعماق فضا توسط تلسکوپ فضایی هابل کشف شد. به نظر می‌رسد کهکشان های کشف شده حدود ۳ میلیارد سال سن داشتند و درست در زمان اوج تولد ستارگان با پایان یافتن گاز هیدروژن سرد عمر آنها نیز به پایان رسیده است.

 تلسکوپ فضایی هابل در سی و یکمین سال فعالیت خود موفق به کشف این کهکشانهای مرده شد. همچنین آرایه میلی‌متری آتاکاما در شیلی نیز به تلسکوپ فضایی هابل کمک کرد. یکی از ستاره شناسان دانشگاه ماساچوست و نویسنده مقاله در مورد این کهکشان ها گفته است: در زمان کنونی که کهکشان آنها با ایجاد ستاره های بسیار در موقعیت اوج تولد ستارگان قرار دارند، کنجکاو شدیم تا بدانیم این کهکشانها چگونه گاز خود را از دست دادند.

 این گاز برای ایجاد ستاره های جدید لازم بوده است. به همین دلیل بررسی های کنونی به این دلیل انجام می‌گیرد تا دانشمندان بدانند چرا این کهکشان ها حدود یازده میلیارد سال پیش گازهای خود را از دست دادند. به گفته ستاره شناسان وجود یک سیاه چاله غول پیکر در مرکز کهکشان دو فرضیه را به وجود می آورد. امکان دارد هنوز این گازها در کهکشان وجود داشته باشند و یا اینکه همه گاز ها به پایان رسیده باشند. هرچند هیچکدام از این فرضیه ها باعث بازگشت این کهکشان ها به زندگی نخواهند شد. حتی در صورت ادغام با کهکشان های کوچک نیز در صورت تشکیل هیچ ستاره جدیدی به زندگی برنمیگردند.