بهره برداری از بزرگترین ساختمان اداری شناور جهان به عنوان مقر مرکز جهانی اقلیمی

اولین ساختمان اداری شناور جهان که به عنوان بزرگترین شناور شناخته می‌شود در سه طبقه به بهره برداری رسید. قرار است انرژی مورد نیاز این ساختمان با استفاده از پنل های خورشیدی تامین شود. این دفتر شناور همان مقر مرکز جهانی سازگاری اقلیمی است که ریاست آن بر عهده بان‌کی‌مون خواهد بود .ساخت این دفتر […]

اولین ساختمان اداری شناور جهان که به عنوان بزرگترین شناور شناخته می‌شود در سه طبقه به بهره برداری رسید. قرار است انرژی مورد نیاز این ساختمان با استفاده از پنل های خورشیدی تامین شود. این دفتر شناور همان مقر مرکز جهانی سازگاری اقلیمی است که ریاست آن بر عهده بان‌کی‌مون خواهد بود .ساخت این دفتر شناور نیز بر عهده شرکت معماری Powerhouse بوده است.

 به گزارش سرویس اخبار فناوری و تکنولوژی تکنا، شرکت پاور هوس از بزرگترین ساختمان شناور جهان رونمایی کرد. نام این ساختمان FOR است و قرار است کلیه انرژی های مورد نیاز آن از طریق سلول خورشیدی تامین شود. همچنین پنل های آن پس از پایان عمر خود می توانند بازیافت شوند.

افتتاح این ساختمان نیز توسط ویلیام الکساندر پادشاه هلند، دبیرکل سابق سازمان ملل متحد بان‌کی‌مون و کریس تالینا جورجیوا رئیس صندوق بین المللی پول انجام گرفت. این ساختمان شناور در بندر Rijnhaven روتردام قرار دارد. هدف اصلی از ساخت آن نیز بازسازی این منطقه بوده است. در این پروژه ۳۶۰۶ متر مربعی یک تراس بزرگ سه طبقه ساختمان و بالکن مشاهده می‌شود.

 متریال مورد نیاز برای ساخت این شناور نیز چوب پیش ساخته و شناور بتنی است. ۱۵ پل شناور بتنی وظیفه ایجاد پایه شناور محکم را برعهده دارند. مجموعه ای از پنل های خورشیدی به مساحت ۸۰۰ متر مربع نیز قرار است برق مورد نیاز ساختمان را تامین کند. این پنل ها به باتری متصل هستند. آب بندر نیز برای کمک به گرمایش و سرمایش ساختمان بدون هزینه عمل خواهد کرد. به گفته شرکت سازنده این دفتر می تواند حدود یک دهه در منطقه باقی بماند و پس از آن احتمالا به منطقه دیگری منتقل خواهد شد.

طراحی آن به گونه ای است که بتواند ارزش های مربوط به مرکز جهانی سازگاری اقلیمی را منعکس کند. بان ‌کی‌مون در این دفتر وظیفه برنامه ریزی تامین فناوری‌های مورد نیاز در جهت کاهش تغییرات آب و هوایی را برعهده خواهد داشت.