محققان به دنبال تولید سوخت موشک از باکتریهای سطح مریخ هستند

محققان تلاش دارند تا از طریق باکتری های رشد یافته در مریخ نوعی سوخت موشک تولید کنند. به گزارش سرویس اخبار فناوری و تکنولوژی تکنا، محققان موسسه فناوری جورجیا اعلام کردند باکتریهای رشد یافته در مریخ قابلیت تبدیل شدن به سوخت موشک را خواهند داشت. با رسیدن انسان به مریخ این سفر با هزینه های […]

محققان تلاش دارند تا از طریق باکتری های رشد یافته در مریخ نوعی سوخت موشک تولید کنند.

به گزارش سرویس اخبار فناوری و تکنولوژی تکنا، محققان موسسه فناوری جورجیا اعلام کردند باکتریهای رشد یافته در مریخ قابلیت تبدیل شدن به سوخت موشک را خواهند داشت. با رسیدن انسان به مریخ این سفر با هزینه های گزافی همراه خواهد بود. از طرفی برای بازگشت فضانوردان از مریخ نیاز است هزینه ای در حدود ۸ میلیارد دلار برای ارسال سوخت و موشک انجام گیرد. به همین دلیل محققان موسسه جورجیا به دنبال روش جدیدی در تهیه سوخت موشک و بازگشت از مریخ بودند.

 روش این محققان استفاده از باکتری های موجود در سطح مریخ و تبدیل آب به سوخت است. با استفاده از فتوبیوراکتورهای عظیم ساخته شده در مریخ میتوان از نورخورشید و دی اکسید کربن استفاده کرد و سیانوباکتری ها را به قند تبدیل کرد. پس از آن و با کمک باکتری مهندسی شده اشریشیا کلی که در زمین وجود دارند می‌توان قندهای تولید شده را به سوخت موشک تبدیل کرد.

این ماده شیمیایی قادر است نیروی پیشرانش و پرتاب را برای موشک ها تامین کند. روش گفته شده توسط محققان باعث تولید ۴۴ تن اکسیژن پاک و کاهش هزینه خواهد شد. از طرفی می‌تواند در پروژه کلونی سازی انسان در مریخ نیز مورد استفاده قرار بگیرد.

وندینگ سان از دانشکده مهندسی موسسه فناوری جورجیا می گوید: تاکنون تنها از سوخت موشک بوتان‌دیول استفاده شده بود. و هرگز به دنبال منبع دیگری برای سوخت موشک نبودیم. اما اکنون گزینه مناسبی را برای این کار پیدا کرده ایم.