معمای انرژی تاریک و حیات

حل معادلات جدید و یافتن سرنخ در مورد حیات بیگانه

دانشمندان با استفاده از یک مدل نظری جدید به بررسی احتمال وجود حیات هوشمند در جهان ما و سایر جهان‌های ممکن پرداخته‌اند. این تحقیق نشان می‌دهد که ممکن است جهان ما شرایط بسیار خاصی داشته باشد که باعث پیدایش حیات شده است. به گزارش دپارتمان اخبار علمی رسانه فناوری تکنا، این مدل جدید بر اساس […]

دانشمندان با استفاده از یک مدل نظری جدید به بررسی احتمال وجود حیات هوشمند در جهان ما و سایر جهان‌های ممکن پرداخته‌اند. این تحقیق نشان می‌دهد که ممکن است جهان ما شرایط بسیار خاصی داشته باشد که باعث پیدایش حیات شده است.

به گزارش دپارتمان اخبار علمی رسانه فناوری تکنا، این مدل جدید بر اساس معادله‌ی مشهور دریک توسعه یافته است. معادله دریک برای تخمین تعداد تمدن‌های بیگانه در کهکشان راه شیری استفاده می‌شود. اما مدل جدید به جای تمرکز بر تمدن‌های فرازمینی، به بررسی تأثیر انرژی تاریک بر تشکیل ستاره‌ها و در نهایت پیدایش حیات می‌پردازد. انرژی تاریک نیروی مرموزی است که باعث شتاب گرفتن انبساط جهان می‌شود. این مدل نشان می‌دهد که مقدار انرژی تاریک در جهان ما ممکن است کمتر از مقدار معمول در سایر جهان‌ها باشد. به عبارت دیگر، جهان ما ممکن است از نظر مقدار انرژی تاریک، یک استثنا باشد.

محققان با مقایسه‌ی جهان ما با سایر جهان‌های فرضی، به این نتیجه رسیده‌اند که جهان ما برای شکل‌گیری حیات، شرایط بسیار خاصی دارد. به نظر می‌رسد در جهان‌هایی با مقدار انرژی تاریک بیشتر، تشکیل ستاره‌ها و سیارات با سرعت کمتری انجام می‌شود و در نتیجه احتمال پیدایش حیات کمتر است. این مطالعه به دانشمندان کمک می‌کند تا درک بهتری از جایگاه ما در جهان هستی پیدا کنند. همچنین، این تحقیق می‌تواند به ما در جستجوی حیات فرازمینی کمک کند. با دانستن اینکه چه شرایطی برای پیدایش حیات لازم است، می‌توانیم سیارات قابل سکونت را بهتر شناسایی کنیم. برای مشاهده تازه ترین خبرها به صفحه اخبار علمی رسانه تکنا مراجعه کنید.

 

 

پیشنهاد ویژه : قیمت تتر
پیشنهاد ویژه : تعمیر کامپیوتر تهران

پیشنهاد ویژه

خرید بلیط هواپیما فلای تودی