کاربران هدست واقعیت‎مجازی سونی، 4 چشم‎انداز از خود و سایرین در اختیار خواهند داشت

آزمایشگاه علوم کامپیوتری سونی قابلیت جدیدی به اسم Superception به هدست واقعیت‎مجازی این شرکت اضافه کرده‎ است. براساس محقق این شرکت آقای Shunichi Kasahara که تجربه‎ی چند شخصیتی را به این هدست اضافه کرده است، قابلیت به اشتراک‎گذاری‎ها چشم‎اندازهای افراد مختلف از بازی در زمان آنی می‎تواند ظرفیت بصری یک فرد را بالا ببرد و […]

آزمایشگاه علوم کامپیوتری سونی قابلیت جدیدی به اسم Superception به هدست واقعیت‎مجازی این شرکت اضافه کرده‎ است. براساس محقق این شرکت آقای Shunichi Kasahara که تجربه‎ی چند شخصیتی را به این هدست اضافه کرده است، قابلیت به اشتراک‎گذاری‎ها چشم‎اندازهای افراد مختلف از بازی در زمان آنی می‎تواند ظرفیت بصری یک فرد را بالا ببرد و هم‎چنین در یک محیط واقعیت‎مجازی باعث افزایش درک متقابل شود. او اعتقاد دارد که شبکه‎ی او یک نوع “چشم‎انداز برتر” با استفاده از توسعه‎ی دید کاربر ایجاد می‎کند تا چشم‎انداز سایر افراد نیز در آن لحاظ شود.

Kasahara در گفتگو با وب‎سایت engadget می‎گوید “ایده‎ی اصلی پشت این قابلیت به کاربردن این فناوری برای پیش رفتن به فراتر از محدودیت‎های چشم‎انداز انسانی است. این قابلیت می‎تواند یک کاربرد متحرک واقعیت‎مجازی باشد که ما در بازی‎های با محیط آزاد استفاده می‎کنیم.”

تعامل برقرار کردن با سایر بازیکنان در زمان آنی واقعا باعث می‎شود یک نوع تجربه‎ی تعاملی و کمتر منفرد در بازی شکل گیرد.

البته می‎بایست توجه داشته باشید که کاربر ممکن است با مشاهده‎ی 4 چشم‎انداز متفاوت در بازی (یک چشم‎انداز از دید خود و سه چشم‎انداز دیگر از دید سایر افراد بازی) گیج شود یا حتی سرگیجه بگیرد. ولی به دنبال عادت کردن به این قابلیت مشاهده‎ی حرکات سایر افراد باعث می‎شود یک تجربه‎ی هیجان‎برانگیز بین شخصیتی ایجاد شود.

هدف ساخت چنین شبکه‎ای این بوده است که افراد بتوانند تجربیات فضایی و فیزیکی خود را با سایرین که در اطراف آن‎ها هستند، در ارتباط قرار دهند. سال گذشته، افرادی که در آزمایش‎های Kasahara شرکت داشتند قادر به این بودند که طرحی از مجسمه‎ی آزادی براساس اطلاعات ورودی هم‎زمان سایر افراد بکشند. تلاش‎های او نشان می‎دهد که چطور افراد به شکل متفاوتی به دنیا نگاه می‎کنند.