کاربران هدست واقعیتمجازی سونی، 4 چشمانداز از خود و سایرین در اختیار خواهند داشت
آزمایشگاه علوم کامپیوتری سونی قابلیت جدیدی به اسم Superception به هدست واقعیتمجازی این شرکت اضافه کرده است. براساس محقق این شرکت آقای Shunichi Kasahara که تجربهی چند شخصیتی را به این هدست اضافه کرده است، قابلیت به اشتراکگذاریها چشماندازهای افراد مختلف از بازی در زمان آنی میتواند ظرفیت بصری یک فرد را بالا ببرد و […]
آزمایشگاه علوم کامپیوتری سونی قابلیت جدیدی به اسم Superception به هدست واقعیتمجازی این شرکت اضافه کرده است. براساس محقق این شرکت آقای Shunichi Kasahara که تجربهی چند شخصیتی را به این هدست اضافه کرده است، قابلیت به اشتراکگذاریها چشماندازهای افراد مختلف از بازی در زمان آنی میتواند ظرفیت بصری یک فرد را بالا ببرد و همچنین در یک محیط واقعیتمجازی باعث افزایش درک متقابل شود. او اعتقاد دارد که شبکهی او یک نوع “چشمانداز برتر” با استفاده از توسعهی دید کاربر ایجاد میکند تا چشمانداز سایر افراد نیز در آن لحاظ شود.
Kasahara در گفتگو با وبسایت engadget میگوید “ایدهی اصلی پشت این قابلیت به کاربردن این فناوری برای پیش رفتن به فراتر از محدودیتهای چشمانداز انسانی است. این قابلیت میتواند یک کاربرد متحرک واقعیتمجازی باشد که ما در بازیهای با محیط آزاد استفاده میکنیم.”
تعامل برقرار کردن با سایر بازیکنان در زمان آنی واقعا باعث میشود یک نوع تجربهی تعاملی و کمتر منفرد در بازی شکل گیرد.
البته میبایست توجه داشته باشید که کاربر ممکن است با مشاهدهی 4 چشمانداز متفاوت در بازی (یک چشمانداز از دید خود و سه چشمانداز دیگر از دید سایر افراد بازی) گیج شود یا حتی سرگیجه بگیرد. ولی به دنبال عادت کردن به این قابلیت مشاهدهی حرکات سایر افراد باعث میشود یک تجربهی هیجانبرانگیز بین شخصیتی ایجاد شود.
هدف ساخت چنین شبکهای این بوده است که افراد بتوانند تجربیات فضایی و فیزیکی خود را با سایرین که در اطراف آنها هستند، در ارتباط قرار دهند. سال گذشته، افرادی که در آزمایشهای Kasahara شرکت داشتند قادر به این بودند که طرحی از مجسمهی آزادی براساس اطلاعات ورودی همزمان سایر افراد بکشند. تلاشهای او نشان میدهد که چطور افراد به شکل متفاوتی به دنیا نگاه میکنند.
پیشنهاد ویژه : تعمیر کامپیوتر تهران |
پیشنهاد ویژه |
ارسال دیدگاه
مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰