مقاله سنکرون از امن بودن رابط مغزی این شرکت حکایت دارد

سنکرون با انتشار مقاله ای تلاش کرد تا رابط مغزی خود را ایمن و موفق جلوه دهد. این شرکت در مقاله خود اعلام کرد دستگاه رابط مغزی ساخته شده آنها به نام استنترود توانسته در آزمایش های اولیه موفق شود. به گزارش‌ سرویس اخبار فناوری و تکنولوژی تکنا، سنکرون پس از آزمایش های اولیه تراشه […]

سنکرون با انتشار مقاله ای تلاش کرد تا رابط مغزی خود را ایمن و موفق جلوه دهد. این شرکت در مقاله خود اعلام کرد دستگاه رابط مغزی ساخته شده آنها به نام استنترود توانسته در آزمایش های اولیه موفق شود.

به گزارش‌ سرویس اخبار فناوری و تکنولوژی تکنا، سنکرون پس از آزمایش های اولیه تراشه خود اعلام کرد این تراشه برخلاف دیگر تراشه ها مانند نورالینک که باید جمجمه شکافته شود تنها از طریق سیاهرگ گردن وارد مغز میشود و توانسته بسیار ایمن ظاهر شود. در بیانیه خبری سنکرون آمده است دستگاه استنترود در مرحله اول آزمایش روی ۴ نفر به کار گرفته شد. .این تراشه بدون هیچ‌گونه مشکل بوده و می تواند به افرادی که به فلج جسمانی مبتلا هستند کمک کند.

سنکرون پیش از این کارکرد دستگاه خود را نشان داده بود که طی آن می توان در حیوانات برای ارسال سیگنال از مغز و دریافت آن استفاده کرد. مطالعه اخیر مربوط به آزمایش این دستگاه روی انسان است و با عنوان استنترود با سوئیچ دیجیتال برای کنترل فکر نام گذاری شده است.

در آزمایش انجام گرفته از ۴ فرد مبتلا به ASL استفاده شد. آنها روی اندام های فوقانی خود کنترلی نداشتند. برای آزمایش این دستگاه درون سینوی ساژیتال فوقانی قرار گرفت. این بخش در واقع رگ بزرگی در مغز است و وظیفه حمل مایع مغزی به سیاهرگ را بر عهده دارد. مکان آن نیز نزدیک به قشر حرکتی در مغز است.

استنترود ظاهری شبیه به تور دارد و در آن ۱۶ الکترود قرار گرفته است. پس از قرارگیری دستگاه در مغز، باز میشود و به دیواره سینوس می چسبد. از طریق اتصال آن با سیم به دستگاه دیگری روی سینه بیمار اطلاعات بصورت بی سیم به کامپیوتر منتقل می شود. سنکرون پس از آن اعلام کرد افراد داوطلب در این آزمایش ۴۸ ساعت پس از قرارگیری دستگاه از بیمارستان مرخص شدند.