بازار فروش تراشه با افت چشمگیر روبرو است

کاهش تقاضا برای تراشه باعث شد تا شرکت هایی مانند سامسونگ و AMD با افت درآمد چشمگیر روبرو شوند. به گزارش سرویس اخبار فناوری و تکنولوژی تکنا، افت بازار رمز ارزها باعث کاهش تقاضا برای کارت های گرافیک شده بود. بطوریکه شرکت هوایی مانند انویدیا اعلام کرده بودند برخی محصولات را با قیمت پایین تری […]

کاهش تقاضا برای تراشه باعث شد تا شرکت هایی مانند سامسونگ و AMD با افت درآمد چشمگیر روبرو شوند.

به گزارش سرویس اخبار فناوری و تکنولوژی تکنا، افت بازار رمز ارزها باعث کاهش تقاضا برای کارت های گرافیک شده بود. بطوریکه شرکت هوایی مانند انویدیا اعلام کرده بودند برخی محصولات را با قیمت پایین تری می فروشند. در حال حاضر نیز بازار پی سی، GPU و سرورهای ابری نیز وضع خوبی ندارد. به همین دلیل تولید کنندگان تراشه مانند سامسونگ و AMD نیز به سرنوشت انویدیا و اینتل دچار شدند.

سال گذشته اما وضعیت متفاوت بود. بطوری که در بازار تراشه تولیدکنندگان از ظرفیت کافی برای پاسخگویی به تقاضاها برخوردار نبودند. اما امسال وضعیت برای شرکت های تولید کننده تراشه متفاوت شده است. این شرکت ها که در سالهای گذشته درآمد خوبی کسب کرده بودند اکنون با افت فروش و درآمد روبرو هستند. طبق گزارش بلومبرگ فروش سامسونگ حدود ۳۲ درصد کاهش یافته است. همچنین AMD نیز کاهش یک میلیارد دلاری درآمد را پیش بینی کرده است. در واقع این افت فروش به کاهش تقاضا برای کامپیوترهای شخصی برمی گردد. در زمان همه گیری بسیاری از کاربران تقاضای ارتقای سیستم خود را داشتند. اما اکنون تقاضایی برای خرید این قطعات وجود ندارد.

جوزف آنزورت و جان ارنست از شرکت تحقیقاتی گارتنر در این مورد می گویند: اکنون تولیدکنندگان با انبارهای پر دچار کاهش تقاضا شدند. آنها در سال ۲۰۲۱ و اوائل ۲۰۲۲ حدود سه برابر بیشتر از نیاز خود انبارها را پر کردند. از دیگر نگرانی های شرکت های فعال در این بازار اعمال محدودیت های بیشتر در فروش تراشه به چین است. این قانون با هدف کاهش توانایی های چین در زمینه تولید تراشه و استقلال در این زمینه انجام گرفت و شرکت هابی مانند اینتل و میکرون تنها با دریافت مجوز می توانند برای فروش تراشه اقدام کنند.