ویروس ابولا پس از ورود اولیه به بدن در مغز انسان مخفی میشود
دانشمندان موفق به کشف مکان اولیه ویروس ابولا بعد از ورود به بدن انسان شدند. این ویروس پس از از مخفی شدن در مغز انسان میتواند در سالهای بعد نیز پدیدار شود. به گزارش سرویس اخبار فناوری و تکنولوژی تکنا، از زمان شناسایی ویروس ابولا در غرب آفریقا تاکنون دانشمندان به دنبال شناسایی محل اختفای […]
دانشمندان موفق به کشف مکان اولیه ویروس ابولا بعد از ورود به بدن انسان شدند. این ویروس پس از از مخفی شدن در مغز انسان میتواند در سالهای بعد نیز پدیدار شود.
به گزارش سرویس اخبار فناوری و تکنولوژی تکنا، از زمان شناسایی ویروس ابولا در غرب آفریقا تاکنون دانشمندان به دنبال شناسایی محل اختفای این ویروس در بدن انسان بودند. این دانشمندان با سوال همیشگی ظاهر شدن این ویروس پس از انجام مراحل درمان درگیر بودند به طوری که از سال ۲۰۱۳ تاکنون این دانشمندان تحقیقات گسترده ای را در این زمینه انجام دادند.
ویروس ابولا میتواند توسط آنتی بادی و واکسن ها درمان شود و حتی از شیوع آن نیز جلوگیری کرد. اما عفونت آن مجدداً در بدن بیماران مبتلا و بهبود یافته ظاهر می شود. به طوری که با وجود گذشت هفت سال از همه گیری ویروس ابولا در گینه و بهبود یافتن بیماران مجددا شاهد عود بیماری و سرایت آن به دیگران هستیم. حتی افرادی که واکسن ابولا را نیز تزریق کردند دوباره شاهد بازگشت ویروس و شدت گرفتن بیماری بودند.
در مطالعات انجام گرفته آزمایش هایی روی میمون های رزوس صورت گرفت تا محل اختفای اولیه ویروس در مغز مشخص شود. تحقیقات گذشته و کنونی نشان میدهد این ویروس برای در امان ماندن از سیستم ایمنی بدن در برخی نقاط مانند مغز و ستون فقرات و بیضه ها پنهان می شود. این مطالعه اخیر نیز محل دقیق اختفاء آن در مغز و زمان بیرون آمدن آن را مشخص میکند. طبق مطالعه روی ۳۶ میمون رزوس مشخص شد که در هفت مورد از آنها این ویروس در حفره های پر از مایع در پیش مغز و ساقه مغزی میمون ها مخفی شده بود.
با توجه به اینکه پاسخ فیزیولوژیکی بدن میمون های رزوس به بیماری ابولا مشابه انسان است می توان این نتایج را در درمان انسانها نیز به کار گرفت در این مطالعه مشخص شد ویروسهای ابولا تنها با کمک پادتن های مونوکلونال درمان نمیشوند و امکان پاکسازی کامل آنها از مغز وجود ندارد. سیستم بطنی مغز همانند یک مخفیگاه امن برای این ویروس ظاهر شده و سیستم ایمنی بدن نیز به آن قسمت دسترسی ندارد.
ارسال دیدگاه
مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰