حفره بزرگ کهکشان راه شیری در نتیجه یک انفجار ابرنواختری به وجود آمد

به گفته ستاره شناسان حفره بزرگ کشف شده در کهکشان راه شیری در نتیجه یک انفجار ابرنواختری به وجود آمده است. دانشمندان اخیراً این حفره را در کهکشان راه شیری کشف کرده اند و به نظر می‌رسد عمر آن به میلیونها سال قبل برمیگردد. به گزارش سرویس اخبار فناوری و تکنولوژی تکنا،حفره کشف شده ۵۰۰ […]

به گفته ستاره شناسان حفره بزرگ کشف شده در کهکشان راه شیری در نتیجه یک انفجار ابرنواختری به وجود آمده است. دانشمندان اخیراً این حفره را در کهکشان راه شیری کشف کرده اند و به نظر می‌رسد عمر آن به میلیونها سال قبل برمیگردد.

به گزارش سرویس اخبار فناوری و تکنولوژی تکنا،حفره کشف شده ۵۰۰ میلیون سال نوری پهنا دارد و مکان آن نیز میان دو صورت فلکی برساووش به نظر می رسد. این حفره در اثر انفجار ابرنواختری حدود ۱۰ میلیون سال قبل به وجود آمده است. دانشمندان تلاش دارند تا با بررسی این حفره بتوانند به یافته های جدیدی در مورد تشکیل محل تولد ستارگان از ابر نو اخترها دست پیدا کنند.

شمول بیالی از نویسندگان و محققان این پروژه و دارنده پسا دکترا در موسسه نظریه و محاسبات اخترفیزیک هاروارد می گوید: در سط این حباب تازه کشف شده حدود صدها ستاره در حال تشکیل شدن هستند. ما اکنون با دو نظریه روبرو هستیم این که احتمالاً یک ابر نو اختر در مرکز این حباب در حال رخ دادن است. به طوری که گازهایی را به بیرون پرتاب می‌کند و یا در نظریه دوم با چندین ابر نو اختر طی میلیون ها سال این حباب بزرگ تشکیل شده که ما آنرا برساوشش تور نامیدیم.

 داده‌های به دست آمده از تلسکوپ فضایی گایا از آژانس فضایی اروپا یک نقشه سه بعدی ابر مولکولی از این حفره ترسیم کرد. به طوری که پیش از این در نقشه های دو بعدی کاملاً نامشخص بود. ستاره شناسان تلاش کردند تا از نحوه آزاد شدن گاز و غبار کیهانی در هنگام انفجار ابرنواختر به درک بهتری برسند.

پیشنهاد ویژه : قیمت ارز دیجیتال
پیشنهاد ویژه : سرور HP
پیشنهاد ویژه : تعمیر کامپیوتر تهران

پیشنهاد ویژه

خرید بلیط هواپیما فلای تودی

پیشنهاد ویژه

لیست کامل و نرخ لحظه ای ارزهای دیجیتال