علت کاهش حجم بسته های اینترنتی ماهانه از سوی شرکت ها
کاهش حجم اینترنت ماهانه از سوی بسیاری از شرکت های ارائه دهنده اینترنت پر سرعت، مشکلاتی را برای مشترکان پرمصرف خانگی ایجاد کرده است. ذکر این نکته حائز اهمیت است که شرکتها با رعایت مفاد مصوبه ۲۶۶ رگولاتوری، حجم بستههای ماهیانه خود را کاهش دادهاند. بر اساس ادعای شرکت های ارائه دهنده اینترنت ADSL خانگی، […]

کاهش حجم اینترنت ماهانه از سوی بسیاری از شرکت های ارائه دهنده اینترنت پر سرعت، مشکلاتی را برای مشترکان پرمصرف خانگی ایجاد کرده است. ذکر این نکته حائز اهمیت است که شرکتها با رعایت مفاد مصوبه ۲۶۶ رگولاتوری، حجم بستههای ماهیانه خود را کاهش دادهاند. بر اساس ادعای شرکت های ارائه دهنده اینترنت ADSL خانگی، ادامه ارائه خدمات با روش قبلی تنها موجب ایجاد ضرر و زیان برای آن ها می شود.
حدودا دو سال از تدوین مصوبه ۲۶۶ و تحولات اساسی در تعرفههای اینترنت ثابت (ADSL) میگذرد؛ الزام شرکت های اینترنتی مبنی بر استفاده از پروانه FCP موجب شد تا تعرفه اینترنت مقداری ثابت داشته باشد و بر اساس جدول مشخصی قیمت گذاری شود. این اقدام موجب شد تا شرکت ها توانایی رقابت را در زمینه قیمت گذاری ار دست بدهند. بدین معنی که ازپاییز سال 96 دیگر نمی توانستند با کاهش قیمت جهت ارائه خدمات اینترنتی خود، مشترکان بیشتری را به سمت خود جذب کنند. پس رقابت از نوع دیگری شکل گرفت. رقابت بر اساس افزایش حجم بسته های اینترنتی که نظر بسیاری از مخاطبان پرمصرف اینترنت خانگی را جلب می کرد.
به گزارش سرویس اخبار فناوری و تکنولوژی تک نیوز، حال با ایجاد مشکلات مالی برای شرکت های ارائه دهنده خدمات، این شرکت ها تصمیم به کاهش حجم بسته های ماهانه خود گرفته اند. آن ها بدون آنکه مصوبه ۲۶۶ رگولاتوری را نقض کنند، از ارائه بستههای اینترنت حجیم کاستهاند اما پکیج هایی را با قیمت های بالاتر در نظر گرفته اند تا بتوانند نظر مخاطبان پرمصرف تر را نیز جلب کنند. «مسعود روحانی پور» مدیرعامل شرکت پیشگامان در این رابطه از ضرردهی ادامه ارائه خدمات به روش قبلی صحبت به میان می آورده است. او عنوان می کند که رگولاتوری ها به وعده های خود مبنی بر کاهش قیمت برای شرکت های دارای پروانه FCP عمل نکرده اند و این شرکت ها نیز دیگر نمی توانند به روال سابق به کار خود ادامه دهند.
پیشنهاد ویژه : تعمیر کامپیوتر تهران |
پیشنهاد ویژه |
اصل پولی بودن اینترنت برا چاپیدن ملّته، حالا توقع داری در پروژۀ کلاندزدی، خردهدزدی نباشه؟
اگر فکر میکنی پخش اینترنت رایگان نسل 5 روو دست دولتها خرج میزاره، کاملاً در اشتباهی!
اصلاً دولتها، اینترنتو برا پیشبرد کارای روتین خودشون باب کردن، نه برای رفاه عَموم!
فعلاً با سوء استفاده از کم اطلاعی ملّت، از هیچ، منبع درآمد ساختن تا خرجای دیگشونو جبران کنه، جانم!
به امثال اینا باشه برا مصرف اکسیژن هم کنتور میزارن و … سریال هزارویکشب دزدیا ادامه داره …
فقط خود فنلاندیا و ایسلندیا باعث پیشرفت کشورشون شدن، زامبیا و گامبیا هم خودشون علّتاند.