استفاده از فناوری همجوشی هسته ای برای تامین انرژی زمین

یک شرکت وابسته به موسسه فناوری ماساچوست قصد دارد با حرف حفره های عمیق و با کمک فناوری همجوشی هسته ای به زمین نیرو دهد. به گزارش سرویس اخبار فناوری و تکنولوژی تکنا، یک شرکت زیر مجموعه از موسسه فناوری ماساچوست MIT قصد دارد از طریق فناوری های جدید و با کمک اشعه ایکس برای […]

یک شرکت وابسته به موسسه فناوری ماساچوست قصد دارد با حرف حفره های عمیق و با کمک فناوری همجوشی هسته ای به زمین نیرو دهد.

به گزارش سرویس اخبار فناوری و تکنولوژی تکنا، یک شرکت زیر مجموعه از موسسه فناوری ماساچوست MIT قصد دارد از طریق فناوری های جدید و با کمک اشعه ایکس برای ذوب و تبخیر سنگ ها و همچنین استفاده از معادن زغال سنگ سوخت های فسیلی را به سوخت های پاک تبدیل کند.

 پل ووسکوفاز مرکز علوم پلاسما فیوژن MIT حدود ۱۴ سال برای توسعه این روش وقت صرف کرده است. وی قصد دارد در طول یک دهه یک نیروگاه زغال سنگ متروکه را بدون کربن کند. وظیفه اجرایی این فناوری نیز توسط شرکت کویز انرژی انجام خواهد شد. این رویای بلندپروازانه به انرژی نهفته در زمین مرتبط است. انرژی زمین گرمایی همان گرمای تولید شده در طول شکل گیری سیاره زمین و از تجزیه رادیواکتیو مواد معدنی تولید شده است که در سنگها و سیالات در هسته زمین قرار گرفته است. از طرفی این انرژی نوعی منبع انرژی تجدید پذیر محسوب می شود که تاکنون به دلیل برداشت سخت آن استفاده از انرژی زمین گرمایی توسعه نداشته است.

 به همین دلیل محققان نتوانسته اند حفاری زمین را تا بیشتر از یک عمق مشخص ادامه دهند. زیرا عمیق تر و داغ تر شدن پوسته زمین باعث فرسودگی مته های مکانیکی شده و باید برای این کار از یک راه حل جدید استفاده کرد. در روش جدید شرکت حفاری کویز انرژی از یک دستگاه ساطع کننده ریز امواج به نام ژیرو ترون استفاده خواهد کرد. این شرکت قصد دارد با استفاده از این فناوری که هنوز به طور کامل مبانی مهندسی آن برطرف نشده است انرژی یک چاه آزمایشی را تا سال ۲۰۲۶ مهار کند.