دانشمندان تلاش دارند از باکتری ها برای بازیافت زباله های الکترونیکی استفاده کنند

محققان دانشگاه ایالتی میشیگان به همراه دانشمند ایرانی این مرکز به نام “کاظم کاشفی” از باکتری ها برای بازیافت فلز استفاده کردند. به گزارش سرویس اخبار فناوری تکنا، پژوهشگر ایرانی با همکاری دانشگاه ایالتی میشیگان در تحقیقات خود دریافتند میکروب‌ها و باکتری‌ها می‌توانند در بازیافت برخی فلز ها موثر باشند. جماع رگورا، محقق ارشد این […]

محققان دانشگاه ایالتی میشیگان به همراه دانشمند ایرانی این مرکز به نام “کاظم کاشفی” از باکتری ها برای بازیافت فلز استفاده کردند.

به گزارش سرویس اخبار فناوری تکنا، پژوهشگر ایرانی با همکاری دانشگاه ایالتی میشیگان در تحقیقات خود دریافتند میکروب‌ها و باکتری‌ها می‌توانند در بازیافت برخی فلز ها موثر باشند. جماع رگورا، محقق ارشد این پژوهش می‌گوید: میکروب های بسیاری با طول عمر چند میلیارد ساله بر روی زمین زندگی می کردند و ما تا کنون از فواید آن ها بی اطلاع بودیم.

 این گروه در تحقیقات خود از ژئوباکتر، نوعی باکتری موجود در خاک و رسوبات استفاده کردند. در این آزمایش از کنار هم قرار دادن این باکتری با کبالت متوجه شدند ژئوباکتر می‌تواند در مقابل تخریب خود مقاومت کرده و علاوه بر آن از مواد معدنی حاوی اکسید آهن برای جذب انرژی استفاده کند.

در واقع این باکتری می‌تواند از قرار گیری در کنار کبالت استفاده کرده و این فلز را از زنگ زدگی خارج کند. روش کار آنها نیز به این گونه است که پس از نفوذ ذرات فلز به درون باکتری ها آنها خود را با استفاده از این فلز می پوشانند. در واقع باکتری قادر است خود را به فلز تبدیل کرده و بدین ترتیب از خود محافظت کند. این محققان احتمال می دهند کشف این اثبات مفهومی در آینده می‌تواند به ساخت زیست فناوری های جدید منجر شود که از طریق آن بتوان کبالت موجود در باتری های لیتیوم-یون را بازیابی کرده و معادن کبالت را نیز حفظ کرد.

پیشنهاد ویژه : قیمت ارز دیجیتال
پیشنهاد ویژه : سرور HP
پیشنهاد ویژه : تعمیر کامپیوتر تهران
پیشنهاد ویژه : ترجمه رسمی آلمانی

پیشنهاد ویژه

خرید بلیط هواپیما فلای تودی

پیشنهاد ویژه

لیست کامل و نرخ لحظه ای ارزهای دیجیتال