چین به دنبال استفاده از گرافن در تراشه های سیلیکونی با ده برابر عملکرد بهتر است

شرکت های چینی حاضر در کنفرانس بین المللی نوآوری گرافن اعلام کردند به دنبال استفاده از فناوری های مبتنی بر گرافن و جایگزینی آن در تراشه های سیلیکونی هستند. به گزارش سرویس اخبار فناوری و تکنولوژی تکنا، در حال حاضر فناوری های مبتنی بر سییلیکون دارای محدودیت هستند و شرکت های بزرگ جهان به دنبال ابداع […]

شرکت های چینی حاضر در کنفرانس بین المللی نوآوری گرافن اعلام کردند به دنبال استفاده از فناوری های مبتنی بر گرافن و جایگزینی آن در تراشه های سیلیکونی هستند.

به گزارش سرویس اخبار فناوری و تکنولوژی تکنا، در حال حاضر فناوری های مبتنی بر سییلیکون دارای محدودیت هستند و شرکت های بزرگ جهان به دنبال ابداع راه کارهای جدیدند تا بتوانند در آینده تراشه های قدرتمندتر بسازند. در سطح گرافن مقدار کمی ناخالصی پراکنده الکترونی وجود دارد که تحرک فوق العاده ای دارد.

این ماده نسبت به سیلیکون ده برابر عملکرد بهتر و مصرف انرژی بهینه تری دارد. بسیاری از شرکت های چینی از جمله پلتفرم صنعت گرافن شانگهای، موسسه کابل برق شانگهای و دیگر موسسات برای ساخت تراشه مبتنی بر گرافن با یکدیگر همکاری می کنند.

گرافن به دلیل داشتن لایه های مجزا و شبکه ای ۶ ضلعی می تواند عملکرد بهتری نسبت به مس در ساخت باتری، توسعه تراشه ها و کاهش حرارت در قطعات خواهد داشت.

شرکت آی بی ام در سال ۲۰۱۰ تراشه هایی را با هدف نمایش فرکانس های ترانزیستوری بین ۵۰۰ تا ۱۰۰۰ گیگاهرتز ارائه کرد اما هرگز به مرحله تولید انبوه نرسید. در صورت ساخت تراشه های مبتنی بر گرافن، بازار تراشه های سیلیکونی که اکنون در اختیار TSMC و سامسونگ قرار دارد بازتر خواهد شد و موسسات بیشتری نیز در آن فعالیت خواهند داشت. از مهمترین محدودیت استفاده از گرافن هزینه بالای ساخت و توسعه آن است. بطوری که هنوز هیچ شرکتی اقدام به تولید انبوه این تراشه ها نکرده است.

پیشنهاد ویژه : شروع کسب درآمد از کوین جدید تلگرام
پیشنهاد ویژه : قیمت تتر
پیشنهاد ویژه : قیمت ارز دیجیتال
پیشنهاد ویژه : تعمیر کامپیوتر تهران

پیشنهاد ویژه

خرید بلیط هواپیما فلای تودی