خداحافظی با تشنج‌های نوری با عینک جدید

تماشای تلویزیون با عینک ویژه مبتلایان به صرع حساس به نور

افرادی که به صرع حساس به نور مبتلا هستند، ممکن است به زودی بتوانند بدون نگرانی تلویزیون تماشا کنند. دانشمندان در بریتانیا عینکی ساخته‌اند که می‌تواند طول موج‌های خاصی از نور که باعث تشنج می‌شوند را مسدود کند. به گزارش اخبار علمی پزشکی رسانه فناوری تکنا، برآورد می‌شود که حدود یک نفر از هر ۴۰۰۰ […]

افرادی که به صرع حساس به نور مبتلا هستند، ممکن است به زودی بتوانند بدون نگرانی تلویزیون تماشا کنند. دانشمندان در بریتانیا عینکی ساخته‌اند که می‌تواند طول موج‌های خاصی از نور که باعث تشنج می‌شوند را مسدود کند.

به گزارش اخبار علمی پزشکی رسانه فناوری تکنا، برآورد می‌شود که حدود یک نفر از هر ۴۰۰۰ نفر به صرع حساس به نور مبتلا هستند و همانطور که از نام آن پیداست، تشنج آن‌ها توسط نور تحریک می‌شود. الگوهای چشمک‌زن و متناوب، مانند آن‌هایی که در باشگاه‌ها، وسایل نقلیه اضطراری، تلویزیون، فیلم‌ها و بازی‌های ویدیویی وجود دارد، می‌توانند همگی محرک باشند، اگر ترکیب مناسبی از روشنایی، فرکانس و طول موج را داشته باشند.

اکنون دانشمندان دانشگاه‌های گلاسگو و بیرمنگام عینک‌هایی را توسعه داده‌اند که می‌تواند به کاهش خطر کمک کند. لنزها طوری طراحی شده‌اند که تقریباً تمام نوری با طول موج بین ۶۶۰ تا ۷۲۰ نانومتر را مسدود می‌کنند. ناحیه‌ای از نور قرمز که در حادثه معروف پوکمون در سال ۱۹۹۷ که باعث تشنج صدها بیننده شد، دخیل بود.

این لنزها حاوی کریستال‌های مایع هستند که خواص نوری خود را در پاسخ به گرما تغییر می‌دهند. در این مورد، فریم‌های عینک دارای یک مدار کوچک است که لنزها را تا ۳۶.۵ درجه سانتی‌گراد (۹۷.۷ درجه فارنهایت) گرم می‌کند که باعث می‌شود آن‌ها طول موج‌های خاصی از نور قرمز را منعکس کنند.

ایده این است که افراد می‌توانند اکثر مواقع با دید طبیعی آن‌ها را بیرون بپوشند، اما می‌توانند آن‌ها را هنگام تماشای تلویزیون یا بازی‌های ویدیویی روشن کنند بدون اینکه نگران واکنش باشند. مطالعات قبلی از لنزهای رنگی برای دستیابی به اثر مشابه استفاده کرده‌اند، اما این لنزها فقط حدود ۵۰ درصد از نور قرمز هدف را فیلتر می‌کردند. علاوه بر این، آن‌ها روشن و خاموش نمی‌شوند، بنابراین دید رنگی پوشنده را در همه شرایط به جای آن‌هایی که خطر تشنج بالایی دارند، تحت تأثیر قرار می‌دهند. در شکل فعلی، عینک‌ها فقط می‌توانند در محیط‌هایی با دمای حداکثر ۲۶ درجه سانتی‌گراد (۷۸.۸ درجه فارنهایت) کار کنند، بنابراین این چیزی است که تیم قصد دارد به کار روی آن ادامه دهد. علاوه بر این، آن‌ها می‌خواهند زمان فعال‌سازی آن‌ها را کاهش دهند. برای دیدن دیگر خبرها به صفحه اخبار علمی تکنا مراجعه کنید.

پیشنهاد ویژه : قیمت تتر
پیشنهاد ویژه : تعمیر کامپیوتر تهران

پیشنهاد ویژه

خرید بلیط هواپیما فلای تودی