پتنت جدید گوگل برای تزریق لنزهای هوشمند به چشمان کاربر

عینک گوگل ممکن است به علت بدریخت و بزرگ بودن خود قادر به کسب موفقیت در نسخه‎ی اولیه‎اش‎ نبوده باشد، ولی این غول دنیای جستجو به هر طریقی شده است راه خود را به سمت چشمان افراد باز خواهد کرد. طبق پتنت جدیدی که توسط این شرکت درخواست شده است، گوگل روشی را ابداع کرده […]

عینک گوگل ممکن است به علت بدریخت و بزرگ بودن خود قادر به کسب موفقیت در نسخه‎ی اولیه‎اش‎ نبوده باشد، ولی این غول دنیای جستجو به هر طریقی شده است راه خود را به سمت چشمان افراد باز خواهد کرد. طبق پتنت جدیدی که توسط این شرکت درخواست شده است، گوگل روشی را ابداع کرده است تا دستگاهی را مستقیما داخل چشمان شما درج کند.

طبق درخواست این پتنت، این دستگاه قرار است جایگزین عدسی‎های طبیعی چشم شما شود و تزریق آن به درون محلولی باشد که سفت شده و به پوشش عدسی‎های شما می‎چسبد. با آنکه این دستگاه چشمی-خارجی به منظور بهبود دید بد است، ولی بیشتر شبیه به یک مجموعه دائمی از لنزهای تماسی یا جایگزینی برای جراحی به نظر می‎آید. آنطور که وب‎سایت Forbes گزارش می‎دهد، این دستگاه دارای عدسی‎های الکترونیکی و همچنین فضای ذخیره‎سازی، سنسورها، یک باتری و اجزای رادیویی برای ارتباط برقرار کردن با یک دستگاه خارجی مجزا است که قدرت پردازش اضافی دارد. باتری داخلی، باتری که ظاهرا درون چشمان شما زندگی خواهد کرد، انرژی خود را از چیزی می‎گیرد که طبق پتنت “آنتن‎ برداشت انرژی” نامیده می‎شود.

تمرکز جدی گوگل به چشم‎ها از سال 2014 شروع شد، زمانی که این شرکت پتنتی را برای لنزهای هوشمند تماسی ثبت کرد که شامل یک تراشه‎ی بسیار کوچک بی‎سیم و قابلیت بررسی سطح گلوکز فردی می‎شد که آن‎ها را بر چشم خود می‎زند. این پتنت در زمان شروع همکاری گوگل با شرکت مراقبت پزشکی نووارتیس (Novartis) به منظور کمک در توسعه‎ی این فن‎آوری، بیشتر به واقعیت تبدیل شدن نزدیک شد. به عنوان رقیب، شرکت سونی همچنین با پتنتی برای لنزهای تماسی هوشمندی وارد بازی شده است که با یک دوربین، کنترل زاویه‎ی بازشدگی دیافراگم و زوم کردن کامل می‎شوند.