آموزش نصب وردپرس روی لوکال هاست XAMPP
سعی کنید تمام مراحلی که در ادامه بیان میشود را بهصورت مرحله به مرحله انجام دهید تا بدون مشکل خاصی موفق به نصب وردپرس روی لوکال هاست XAMPP شوید. نصب و راهاندازی XAMPP ابتدا به وبسایت رسمی XAMPP مراجعه و نسخهی مناسب با سیستمعامل خود را دریافت کنید. سپس برنامه را نصب و آن را […]
سعی کنید تمام مراحلی که در ادامه بیان میشود را بهصورت مرحله به مرحله انجام دهید تا بدون مشکل خاصی موفق به نصب وردپرس روی لوکال هاست XAMPP شوید.
نصب و راهاندازی XAMPP
- ابتدا به وبسایت رسمی XAMPP مراجعه و نسخهی مناسب با سیستمعامل خود را دریافت کنید.
- سپس برنامه را نصب و آن را اجرا کنید.
- هنگامی که برنامه را اجرا کردید، ماژولهای مختلفی پیشروی شما قرار میگیرند که ما فقط با دو گزینهی اول یعنی Apache و MySQL کار داریم.
- سپس روی گزینهی Start که روبهروی آنها قرار دارد و در عکس زیر هم مشخص است کلیک کنید.
اگرچه XAMPP برای آموزش و توسعه بسیار مناسب است، اما برای یک سایت زنده و حرفهای، استفاده از یک هاست وردپرس با منابع اختصاصی و پشتیبانی قوی توصیه میشود.
نصب وردپرس
- اگر از قبل وردپرس را روی سیستم خود نصب کردهاید میتوانید مستقیما سراغ مرحلهی بعدی بروید اما اگر در سیستم خود وردپرس ندارید، ابتدا آخرین نسخهی آن را از سایت رسمی وردپرس دانلود کنید.
ساخت دیتابیس در لوکال هاست
- برای ساخت دیتابیس یا پایگاه داده باید در نوار آدرس مرورگر خود عبارت localhost/phpmyadmin را تایپ کرده و اینتر بزنید.
- سپس از بین گزینههای بالای صفحه درست مانند تصویر زیر روی گزینهی Databases کلیک کنید.
- سپس در صفحهی جدیدی که باز میشود باید در بخش Create Database اطلاعات موردنظر را وارد کنید. در این بخش تنها کادر اولی مهم است که با فلش قرمز رنگ مشخص شده است. در بخش مشخصشده نام دیتابیسی فرضی را وارد و سپس روی گزینهی Create کلیک کنید. نامی که وارد میکنید را در جایی یادداشت کنید زیرا بعدا به آن نیاز خواهید داشت.
آپلود فایلهای وردپرس در لوکال هاست زمپ
- اکنون باید فایلهای وردپرسی که پیشتر دانلود کردید را روی لوکال هاست آپلود کنید.
- به محل نصب XAMPP بروید و وارد پوشهی htdocs شوید.
- در این قسمت باید فولدر جدیدی با نام دلخواه درست کنید. توجه داشته باشید که نام این فولدر، همان نام دامنهی شما در لوکال هاست خواهد بود و بهعنوان نام کاربری شما برای ورود به پنل مدیریت سایت شناخته میشود.
- سپس محتویات وردپرس را پس از خارج کردن از حالت فشرده به پوشهی جدیدی که ساختید منتقل کنید.
ورود به وردپرس در لوکال هاست
- حال باید وارد لوکال هاست شوید. برای این کار آدرس localhost/name را در نوار آدرس مرورگر خود وارد کنید و اینتر بزنید. در این آدرس بهجای کلمهی name باید نام همان فولدری را وارد کنید که در مرحلهی قبل در محل نصب XAMPP ساخته بودید.
- بعد از وارد کردن آدرس بالا وارد صفحهی خوشآمد گویی وردپرس میشوید. در این صفحه روی گزینهی بزن بریم! (در نسخهی فارسی وردپرس) در پایین صفحه کلیک کنید.
- در بخش بعدی باید اطلاعات دیتابیسی که در قسمت سوم آموزش ایجاد کردیم را وارد کنید. نام دیتابیس را در بخش نام پایگاه داده وارد کنید و در قسمت نام کاربری نیز عبارت root را تایپ کنید. گزینههای بعدی را در حالت پیشفرض رها کنید و چیزی را تغییر ندهید. در نهایت روی گزینهی فرستادن کلیک کنید.
- در بخش بعدی وارد صفحهای میشوید که باید اطلاعاتی مانند عنوان سایت، نام کاربری، رمز عبور و آدرس ایمیلتان را وارد کنید.
- در انتهای صفحه گزینهای مبنی بر بررسی سایت توسط موتورهای جستجو مانند گوگل را مشاهده میکنید؛ از آن جایی که ماهیت نصب وردپرس روی لوکال هاست بهصورت محلی و آفلاین بوده، زدن یا نزدن تیک این گزینه اهمیت زیادی ندارد.
- در پایان کار روی گزینهی راهاندازی وردپرس کلیک کنید تا مراحل نصب به اتمام برسد.
- سپس میتوانید با وارد کردن نام کاربری و رمز عبوری که تعیین کردید وارد پنل وردپرس خود شوید. توجه داشته باشید که برای ورودهای بعدی، میتوانید از آدرس localhost/Address/wp-admin استفاده کنید.
- مدیریت وردپرس روی لوکال هاست تفاوتی با هاستهای واقعی ندارد؛ از این رو کسب تجربه در چنین محیطی تا حد زیادی میتواند روی مدیریت پنل کسب و کارتان در آینده تاثیرگذار باشد.
استفاده از لوکال هاست زمپ چه فوایدی دارد؟
استفاده از XAMPP برای توسعه و تست وبسایتها بهویژه وردپرس، فواید زیادی دارد که میتواند به توسعهدهندگان و افراد تازهکار کمک کند.
- راهاندازی محیط سرور محلی بهصورت رایگان: XAMPP بستهی نرمافزاری رایگانی است که شامل Apache (سرور وب)، MySQL (پایگاه داده) و PHP و Perl (زبانهای برنامهنویسی) میشود. با نصب این برنامه میتوانید یک محیط کامل سرور محلی روی سیستم خود ایجاد کنید و بدون نیاز به اینترنت، سایتها و برنامههای وب را آزمایش کنید.
- نصب و استفادهی آسان: یکی از بزرگترین مزایای XAMPP، نصب و راهاندازی بسیار سادهی آن است. حتی کاربران مبتدی میتوانند این ابزار را بهراحتی نصب و از آن استفاده کنند. محیط کاربری ساده و رابط کاربری دوستانه، باعث میشود کار با XAMPP برای همهی کاربران آسان باشد.
- محیطی امن برای تست و توسعه: با استفاده از XAMPP میتوانید وبسایت یا برنامههای خود را در محیطی امن و آفلاین توسعه دهید و آزمایش کنید. این ویژگی برای تستهای اولیه و رفع اشکالات احتمالی بسیار مفید است، زیرا هیچ تغییری بهصورت آنلاین نمایش داده نمیشود و میتوانید قبل از انتشار، همه چیز را بهدقت بررسی کنید.
- صرفهجویی در هزینهها: استفاده از سرورهای آنلاین برای توسعه و تست وبسایت میتواند هزینهبر باشد، بهویژه اگر بهطور مکرر نیاز به انجام آزمایشهای مختلف داشته باشید. با XAMPP دیگر نیازی به هزینههای مربوط به هاست ندارید و میتوانید بهصورت رایگان و در سیستم شخصی خود به آزمایش و توسعه بپردازید.
- امکان استفاده از ابزارها و امکانات پیشرفته: XAMPP به شما امکان میدهد تا از MySQL و phpMyAdmin استفاده کنید که مدیریت پایگاههای داده را بسیار آسان میکنند. همچنین از آنجا که XAMPP از Apache و PHP پشتیبانی میکند، شما میتوانید اسکریپتهای PHP و کوئریهای MySQL را مستقیما در محیط لوکال هاست اجرا و آزمایش کنید.
به گفتهی سایت Educba: «یکی از مزایای اصلی XAMPP این است که کاربران بدون نیاز به اینترنت، میتوانند وبسایتها و برنامههای خود را روی سرور محلی آزمایش کنند. این نرمافزار همچنین بهسادگی تنظیم میشود و به توسعهدهندگان اجازه میدهد برنامهها و وبسایتهای مختلف را قبل از میزبانی عمومی تست و بهینهسازی کنند.»
وردپرس سیستم مدیریت محتوای جامعی است که بسیاری از سرویسها و شرکتها از آن برای ارائهی کسب و کار خود بهره میبرند. ما در ایران سرور علاوهبر آموزشهایی نظیر نصب وردپرس روی لوکال هاست زمپ، آموزشهای زیادی در زمینهی شبکه و استفاده از هاستهای مختلف آماده کردیم که اگر به این زمینه علاقه دارید، بد نیست سری به آنها بزنید.
استفاده از زمپ یکی از راههای افزایش سرعت وردپرس برای آموزش دیدن و کسب تجربه قبل از راهاندازی آن در هاست واقعی است.
ارسال دیدگاه
مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰