ساخت کارآمدترین باتری لیتیوم-سولفور جهان توسط محقق ایرانی

یک محقق ایرانی به نام مهدخت شیبانی با کمک پژوهشگران در استرالیا توانسته باتری جدیدی بسازد که می تواند شارژ موبایل را تا 5 روز حفظ کند. در اتومبیل های برقی با استفاده از این باتری و بدون نیاز به شارژ میتوان مسافت هزار کیلومتر را طی کرد. به گزارش سرویس اخبار فناوری و تکنولوژی […]

یک محقق ایرانی به نام مهدخت شیبانی با کمک پژوهشگران در استرالیا توانسته باتری جدیدی بسازد که می تواند شارژ موبایل را تا 5 روز حفظ کند. در اتومبیل های برقی با استفاده از این باتری و بدون نیاز به شارژ میتوان مسافت هزار کیلومتر را طی کرد.

به گزارش سرویس اخبار فناوری و تکنولوژی تک‌نیوز و به نقل از ایندیپندنت، در این فناوری به جای ترکیب لیتیوم یون از لیتیوم سولفور استفاده شده است. این ترکیب جدید میتواند تا 5 برابر باتری های فعلی شارژ نگه دارد.  مهمترین مشکل در استفاده از این نوع باتری ها بی ثباتی کاتد باتری بوده است که در هر بار شارژ از میزان آن کاسته میشود. این محقق ایرانی برای رفع این مشکل از کاتد انعطاف پذیر استفاده کردند.

مهدخت شیبانی، عضو دپارتمان  مهندسی مکانیک و هوافضای دانشگاه موناش در این باره می گوید: این باتری از ظرفیت بالای سولفور استفاده خواهد کرد و 5 برابر بیشتر از باتری های کنونی انرژی ذخیره می کند. مواد سازنده آن نیز ارزان است و در همه جا یافت می شود.

اکنون حق امتیاز برای این محصول فراهم شده و در 2 الی 4 سال آینده مرحله تجاری سازی آن آغاز خواهد شد. اولین نمونه از این باتری در آلمان و جهت استفاده در خودرو و پنل های خورشیدی آزمایش خواهد شد.

پیشنهاد ویژه : قیمت ارز دیجیتال
پیشنهاد ویژه : سرور HP
پیشنهاد ویژه : تعمیر کامپیوتر تهران

پیشنهاد ویژه

خرید بلیط هواپیما فلای تودی

پیشنهاد ویژه

لیست کامل و نرخ لحظه ای ارزهای دیجیتال