اینها اولین گوشیهای هوشمند موتورولا بودهاند
به عنوان یک شرکت سازندهی گوشی همراه، موتورولا چند وقتی میشود که از روزهای درخشان و اوج خود فاصله گرفته است. گذشت آن زمانی که موتورولا میلیونها واحد گوشی تاشوی Razr را در هر ماه میفروخت، یا زمانهایی که این شرکت با اولین نسل گوشیهای هوشمند Droid خود در صف جلوی انقلاب اندروید قرار گرفته […]

به عنوان یک شرکت سازندهی گوشی همراه، موتورولا چند وقتی میشود که از روزهای درخشان و اوج خود فاصله گرفته است. گذشت آن زمانی که موتورولا میلیونها واحد گوشی تاشوی Razr را در هر ماه میفروخت، یا زمانهایی که این شرکت با اولین نسل گوشیهای هوشمند Droid خود در صف جلوی انقلاب اندروید قرار گرفته بود.
در حال حاضر، موتورولا در رقابت گوشیهای هوشمند یک بازنده است، گرچه چنین چیزی مانع این نشده که آنها با ارائهی دستگاههای جدید که در ماه تیر رونمایی خواهند شد، سعی در “تحول موبایل” نداشته باشند. فکر میکنیم به همین مناسبت خوب است تا نگاهی به اولین گوشیهای هوشمند موتورولا داشته باشیم که بیش از یک دهه قبل به بازار ارائه شدهاند. گوشیهایی که بسیاری از کاربران جوان گوشیهای هوشمند امروزی یقیناً چیزی در مورد آنها نمیدانند.
ابتدا، گرچه مربوط به همین اواخر میشود، در اوایل سال 2011 بود که موتورولا به دو شرکت مستقل تبدیل شد یعنی: Motorola Solutions و Motorola Mobility (که مسئول ساخت و فروش گوشیهای همراه باقی ماند). اواخر همان سال، گوگل شرکت Motorola Mobility را، تنها به منظور فروش آن به لنوو در سال 2014 خرید (گرچه گوگل اکثریت پتنتهای شگفتانگیز موتورولا را حفظ کرد)؛ بنابراین Motorola Mobility امروزه متعلق به شرکت لنوو است، ولی همچنان به عنوان یک شرکت تا حدی مستقل فعالیت میکند.
اولین گوشیهای هوشمندی که توسط موتورولا ساخته شدند گوشیهای A920 و A925 بودند. با آنکه تاریخهای دقیق عرضهی آنها در غبار زمان به نظر گم شده است، ولی اطلاع داریم که A920 در اوایل سال 2003 به بازار ارائه و مدل دیگر در انتهای سال معرفی شد، یعنی عصر پیش از آیفون، دوران پیش از اندروید. این دو گوشی طراحی نسبتاً مشابهی داشتند و از سیستمعامل حالا تمام شدهی سیمبیان (مدل UIQ) بهره میبردند.
برای بسیاری از کاربران فعلی گوشیهای هوشمند، این دو گوشی با داشتن صفحات نمایش کوچکی که توسط دکمههای زیادی احاطه شدهاند، آنتنهای خارجی آنها و به طور کل حجیم بودنشان، یقیناً عجیب به نظر میآیند. با این حال، این دو گوشی در سال 2003 جزو پیشرفتهترین گوشیها به شمار میرفتند، از شبکهی 3G پشتیبانی میکردند (که آن روزها امر نادری بود)، دوربینهای جلویی با کیفیت VGA برای تماس ویدئویی و یک صفحهی نمایش لمسی مقاومتی با 65 هزار رنگ و رزولوشن 208 x 320 پیکسل و قلمهای نوری (چنین چیزی الزامی بود چون هرگز امکان کار با انگشت بر روی صفحات لمسی مقاومتی وجود نداشته است) داشتند. بلوتوث و سرویس A-GPS دیده میشدند گرچه خبری از وایفای نبود.
گوشیهای A920 و A925 موتورولا دارای پردازندههای تک هستهای TI OMAP با سرعت کلاک 168 مگاهرتز، به ترتیب فضای ذخیرهسازی داخلی 8 و 12 مگابایت و یک کارت حافظهی از پیش نصب شدهی 32 مگابایتی بودند. به طور کلی این دو دستگاه قابلیت انجام کارهای زیادی را که گوشیهای هوشمند فعلی ارائه میدهند، در اختیار شما میگذاشتند (گردش در وب، ارسال ایمیل، گوش دادن به موزیک و غیره)، گرچه یقیناً این قابلیتها به شیوههایی انجام میشدند که این روزها ما اسم آن را پر زحمت یا به شکل آزاردهندهای آهسته میگذاریم.
تصاویر این گوشیها را در زیر میتوانید مشاهده کنید:
Motorola A920
Motorola A925
پیشنهاد ویژه : تعمیر کامپیوتر تهران |
پیشنهاد ویژه |
ارسال دیدگاه
مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰