بلکبری با تغییر رویه کاری، بر روی گوشیهای میانرده تمرکز خواهد کرد
جان چن، مدیر ارشد اجرایی شرکت بلکبری در مصاحبهای با روزنامهی The National پذیرفت که اولین گوشی اندرویدی این شرکت ممکن است دارای استانداردهایی فراتر از استانداردهای مشتریان بوده باشد. در واقع، گوشی بلکبری Priv باید مشتریان را زمانی که از قیمت حدودا 700 دلاری آن با خبر شده باشند، فراری داده باشد. قصد این […]

جان چن، مدیر ارشد اجرایی شرکت بلکبری در مصاحبهای با روزنامهی The National پذیرفت که اولین گوشی اندرویدی این شرکت ممکن است دارای استانداردهایی فراتر از استانداردهای مشتریان بوده باشد. در واقع، گوشی بلکبری Priv باید مشتریان را زمانی که از قیمت حدودا 700 دلاری آن با خبر شده باشند، فراری داده باشد. قصد این شرکت این بوده است که گوشی بلکبری Priv برای مدیران و دست اندرکاران بالای شرکتها باشد، یا گوشی که بیشتر مناسب شیوهی زندگی تجملی یا تجاری است.
جناب آقای چن همچنین در گفتو با این روزنامه گفت که بلکبری قصد دارد امسال دو گوشی میان رده به بازار عرضه کند. یکی از آنها دارای یک صفحه کلید فیزیکی نظیر Priv خواهد بود، در حالیکه آن یکی دیگر گوشی با صفحهی نمایش تمام لمسی میباشد. گوشی که تمام لمسی میباشد باید بین این دو گوشی ارزانتر باشد.
شرکت بلکبری همچنین اعلام کرد که گوشی گوشی بلکبری Priv در فصل اول سال 2016، 600 هزار واحد فروش داشته است. این مقدار پایین تر از آمار 850 هزار عددی است که توسط تحلیل گران پیشبینی شده بود. اگر بلکبری دوست دارد که به روند موفقیت آمیز قبلی خود ادامه دهد، باید نگاهی به نحوهی موفقیت خود در اواخر سال دههی 2000 بیاندازد که سعی داشت همین ایدهها و استراتژیها را عملی و برای قادر به رقابت با دیگر دست اندرکاران مهم در این صنعت آنها را مدرنیزه کند.
این شرکت فراموش کرده است که موفقیت بلکبری چند سال قبل در حدود سالهای 2007 تا 2009 به دلیل گوشی میان ردهی BlackBerry Curve بوده است. این گوشی، گوشی از بلکبری بود که تمامی انواع مختلف از افراد میتوانستند از آن استفاده کنند و بسیار در کشور آمریکا محبوب شد و همچنان حتی امروز با آنکه در بعضی از نقاط جهان گوشیهای هوشمند همراه هنوز یک چیز تازه به شمار میروند، محبوب باقی مانده است.
حتی در بین سالهای 2007 تا 2009، بلکبری مدلهای مختلفی را خاص مخاطبهای مختلف داشت. به عنوان مثال، گوشی BlackBerry Pearl بیشتر دستگاهی معطوف به فایلهای رسانهای مخصوص پخش ویدیو، موزیک به همراه یک صفحه کلید جمع و جور بود و دارای دو حرف روی یک کلید بود ولی قابلیت پیشبینی متن تایپ شده را داشت.
گوشی بعدی Blackberry Curve نام داشت. به نسبت BlackBerry Pearl یک گام به جلو به شمار میرفت چون دارای یک صفحه کلید کامل QWERTY بود و تجربهی سنتیتری از کار با گوشیهای بلکبری را ارائه میداد در همین حین که مستقیما مصرف کننده را هدف قرار داده بود تا مشتریان شرکتی. این گوشی بسیار محبوب بود، که باعث شد شرکت Research In Motion (RIM، قبل از اینکه این کمپانی به “بلکبری” تغییر نام دهد) در آن زمان به موفقیت عظیمی دست پیدا کند.
گوشی BlackBerry Bold پیشرفتهترین دستگاههای بلکبری بود. یک صفحه کلید بسیار راحت تر داشت، همانی که در گوشی BlackBerry Priv پیدا میشود ولی به نوعی تایپ با آن به نسبت صفحه کلید گوشی BlackBerry Curve بهتر بود. مدلهای بعدی گوشی Bold حتی دارای یک صفحهی نمایش لمسی بودند.
با تمام این صحبتها آیا: بلکبری میتواند با هدف قراردادن دستگاههای میان رده در عوض تمرکز بر یک دستگاه پرمیوم، به موفقیت بهتری دست پیدا کند؟ در بازاری که از انواع متفاوتی از گوشیهای هوشمند همراه اشباع شده است، هنوز فرصتی عالی برای فروش دستگاهها در بازار میان رده وجود دارد. قانع ساختن افرادی که یقینا خریدار آیفون یا پرچمدارهای سامسونگ نیستند ممکن است برای خرید گزینههای پیش رو آسان تر باشد.
پیشنهاد ویژه : تعمیر کامپیوتر تهران |
پیشنهاد ویژه |
ارسال دیدگاه
مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰