گوگل، فیسبوک و دیگر بزرگان فناوری برای ترویج هوش مصنوعی متحد میشوند
5 شرکت از بزرگترینهای دنیای فناوری همکاری را شروع کردهاند تا به دنبال آن جامعهی مردم به درک بهتری از مزایای هوشمصنوعی دست پیدا کند. روزنامهی نیویورک تایمز در اواخر مردادماه گزارش داده بود که شرکتهای گوگل، فیسبوک، مایکروسافت، IBM و آمازون طی نشستی مذاکراتی در رابطه با یک پروژهی مرتبط با هوشمصنوعی داشتهاند. حالا، […]

5 شرکت از بزرگترینهای دنیای فناوری همکاری را شروع کردهاند تا به دنبال آن جامعهی مردم به درک بهتری از مزایای هوشمصنوعی دست پیدا کند. روزنامهی نیویورک تایمز در اواخر مردادماه گزارش داده بود که شرکتهای گوگل، فیسبوک، مایکروسافت، IBM و آمازون طی نشستی مذاکراتی در رابطه با یک پروژهی مرتبط با هوشمصنوعی داشتهاند. حالا، این خبر به حالت رسمی به خود گرفته است. همکاری این غولهای دنیای فناوری به صورت رسمی تحت عنوان “همکاری در رابطه با هوشمصنوعی به منظور مزیترسانی به مردم و جامعه” مطرح شده و دارای اهداف متعددی است تا این اطمینان به وجود آید که هوشمصنوعی تنها به معنای علم ساخت رباتهای قاتل نیست.
این پروژه از بهترین اقدامات پیشنهادی و تحقیقاتی در بحث مطالعات هوشمصنوعی در خصوص مسائل اخلاقی، شفافیت و حریم خصوصی پشتیبانی خواهد کرد. این پروژه همچنین قصد ایجاد یک پلتفرم باز را دارد که در آن محققان و دست اندرکاران مهم این صنعت بتوانند با هم در ارتباط باشند.
“ما اعتقاد بر این داریم که هوشمصنوعی جنبههای نوید بخش زیادی را به منظور بالا بردن سطح کیفیت زندگی افراد در خود دارد و میتوان آن را به منظور کمک به بشریت توسعه داد تا چالشهای مهم جهانی نظیر تغییرات آب و هوایی، غذا، بیعدالتی، سلامت و آموزش مورد بررسی قرار گیرند.”
تمامی این 5 شرکت، خود دارای پروژههای بزرگی در زمینهی هوشمصنوعی هستند. شرکت IBM، همانطور که میدانید، پروژهی واتسون را دارد، در حالیکه گوگل در حال کار بر روی DeepMind است که یقینا با آن آشنا هستید چون همان تیم پروژهی AlphaGo مسئول تفکر جدید گوگل هستند. آمازون الکسا را دارد، دستیار صوتی که در اسپیکرهای اکوی این شرکت دیده میشود، از طرف دیگر مایکروسافت کورتانا و گروه کاملی از پروژههای مربوط به باتهای گفتگویی (چتبات) را معرفی کرده است. فیسبوک، به هوشمصنوعی بابت قابلیتهای زیادی که دارد وابسته است، از جمله قابلیتهای شناخت چهره و فیدهای خبری (News Feed) هوشمصنوعی.
با وجود اعضای قوی این تیم، امکان ندارد این سوال پیش آید که چرا یکی دیگر از غولهای دنیای فناوری یعنی اپل در بین این جمع قرار نگرفته است؟ اریک هورویتز از شرکت مایکروسافت، که نقش یکی از مدیران موقتی جلسات مربوط به این پروژه را بر عهده دارد، در گفتگو با نشریهی گاردین گفت که آنها در حال مذاکره با اپل بودهاند. او گفت “من میدانم که آنها نسبت به این همکاری مشتاق هستند. و من شخصا امیدوارم شاهد همکاری و پیوستن پیوستن آنها به تیم باشم.”
فرد دیگری که جای خالی او حس میشود الون ماسک از شرکت OpenAl است، یک شرکت تحقیقاتی غیرانتفاعی هوشمصنوعی که نوید این را میدهد که نتایج به دست آمده از این پروژه برای تمامی افراد مفید باشد.
البته باید اشاره داشت در آینده این تیم ممکن است با تغییراتی روبرو شود، چون آنها قصد دارند از شرکتهای بیشتری از سراسر جهان برای همکاری دعوت کنند.
پیشنهاد ویژه : تعمیر کامپیوتر تهران |
پیشنهاد ویژه |
ارسال دیدگاه
مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰