مرجع قیمت ویدئو پروژکتور در ایران پرو استور
عصری که در آن بسر میبریم، تغییرات فراوانی را به خود دیده است. دیگر همچون گذشته نمیتوانی برای خرید یک محصول، از میان دو نمونهای که در برابر خود میبینی یکی را انتخاب کنی. دهها محصول با یک کارایی و مشخصاتی نزدیک به هم، با قابلیتهای متفاوت و از برندهای متنوع، وجود دارند که هر […]
عصری که در آن بسر میبریم، تغییرات فراوانی را به خود دیده است. دیگر همچون گذشته نمیتوانی برای خرید یک محصول، از میان دو نمونهای که در برابر خود میبینی یکی را انتخاب کنی. دهها محصول با یک کارایی و مشخصاتی نزدیک به هم، با قابلیتهای متفاوت و از برندهای متنوع، وجود دارند که هر کدام قیمتهای معینی داشته و ویژگیهای متمایزی را با خود حمل میکنند. در چنین شرایطی یافتن بهترین گزینه کمی دشوار خواهد بود و بدون شک بدون آگاهی قبلی، چه بسا خریدی ناموفق را به دنبال خواهد داشت. خرید پروژکتور هم از این رویکرد مستثنی نیست. کافی است جستجویی در نوار مرورگر خود کنید تا اقسام گوناگون با برندهای پرآوازه و گمنام را مقابل دیدگان خود ببینید که کاربردها و مزایای متعددی را با خود همراه دارند. تنها با کسب اطلاعات جامع در خصوص آنها و یا با مراجعه به افراد متخصص و حرفهای میتوان یک تصمیم درست اتخاذ کرد. به همین دلیل تیم تخصصی پرو استور نکاتی مهم در این خصوص را جمعآوری نموده و در اختیار شما قرار داده است.
خرید انواع ویدیو پروژکتور
موارد زیادی وجود دارند که جهت خرید یک ویدئو پروژکتور باید به آنها توجه داشت و برخی مهمتر و از ارکان اصلی بشمار میروند و برخی دیگر از اولویت پایینتری برخوردار هستند. اما قبل از آن لازم است تا نوع کاربری و مورد استفاده پروژکتور خود را مشخص کنید تا نقشه مشخصی در دست داشته باشید و به راحتی هنگام تصمیمگیری بتوانید انتخاب نمایید. خوشبختانه امروزه کالاهای دیجیتالی بر اساس کاربردهای مشخص طراحی و تولید میشوند و تا حدودی کار را اساسن میکنند. برای پروژکتورها نیز انواع جیبی، نمایش خانگی و چندرسانهای در نظر گرفته میشود که هر یک کاربری معینی را هدف قرار میدهد.
1. دیتا پروژکتور چندرسانهای
انواع دیگری هم دیده میشوند که به تقسیمبندی بالا تعلق میگیرند. به طور مثال به منظور استفاده در سالنهای همایش و سمینارها میتوان مدلهای نصب ثابت را خریداری کرد که در در میان چندرسانهای ها طبقهبندی میشود. به طور کل بسیاری از آنها شباهتهایی به یکدیگر دارند و به سادگی به یک دستهبندی مشخص تعلق نمیگیرند اما با توجه به نقشهای که از ابتدا به دست میگیرید، فرایند بسیار آسانتر خواهد شد. پروژکتور شورت ترو هم جزئی از دسته مولتیمدیا است و غالبا به مدلهایی گفته میشود که نسبت پرتاب آنها کمتر 1:1 میباشد. انواع پرتاب کوتاه بیشتر بر روی دیوار نصب میشوند و با پرده نمایش فاصلهی کمی دارند. از این رو جهت بهرهوری در محیطهایی که فضای کمتری در اختیار دارند بسیار ایدهآل خواهد بود. برای نمونه میتوان به کلاس درس اشاره کرد که جهت همگام سازی با تختههای سفید کاملا کاربردی است و بدین ترتیب میتوانید در یک فضای کوچک، تصویری بزرگ به نمایش درآورید.
2. ویدئو پروژکتور جیبی
دیتا پروژکتورهای جیبی عموما برای افرادی مناسب است که دائم در حال جابهجایی هستند و به جلسات و همایشهای متعدد در رفت و آمد هستند. انواع جیبی همان طور که از نامشان پیداست کوچک هستند به طوری که همچون یک گوشی هوشمند در جیب جای میگیرد. به طور معمول منبع نوری آنها لامپ LED در نظر گرفته میشود که موجب میگردد تا مصرف پایینی داشته باشند. با این تفاصیل به خنککننده هم نیازی ندارند اما نکته مهم در خصوص آنها این است که سطح کیفی پایینتری را ارائه میدهند.
3. ویدیو پروژکتور سینما خانگی
ویدیو پروژکتورهای نمایش خانگی هم جهت نمایش فیلم و رویدادهای ورزشی طراحی شدهاند. بنابراین اغلب تصاویری با کیفیت بالا عرضه میکنند و برخلاف دسته مولتیمدیا روشنایی کمتری دارند.
تصویر ویدیو پروژکتور
ابعاد تصویر دریافتی یکی از ابتداییترین موضوعاتی است که باید مدنظر قرار گیرد. شما نوع کاربری دستگاه را مشخص کردهاید اما برای اینکه بهترین نمایش را داشته باشید لازم است دیتا پروژکتور با اندازهی صفحه نمایش مناسب تهیه کنید. بنابراین به جایگاه نصب و مقدار فضایی که در اختیار دارید توجه کنید. در حالت معمول، چنانچه یک مکان ثابت برای راهاندازی معین شده است میبایست فاصلهی دورترین تماشاگران را، به نسبت پرده نمایش اندازهگیری کرده و سپس عدد به دست آمده را در 1.5 ضرب کنید. حاصل ضرب فوق ارتفاع مورد نیاز را منعکس میکند اما لازم است به نسبت پرتاب و مواردی از این قبیل نیز توجه داشت.
روشنایی در ویدئو پروژکتور
دومین موضوعی که باید به دقت بررسی شود میزان روشنایی مورد نیاز است. بسته به اینکه در چه مکانی ویدئو پروژکتور نصب میشود و چقدر آلودگی نوری در آن مکان وجود دارد، شدت نوردهی دستگاه محاسبه خواهد شد. در صورتی که محصول خریداری شده نتواند به اندازه کافی روشنایی تولید کند، وضوح بالا و مزایای دیگر هم کمرنگ شده و به چشم نمیآیند. برای فضایی که قابلیت کاهش نور وجود دارد میتوان از روشنایی کمتر استفاده کرد اما برای محیطی مانند مدارس و آموزشگاهها و سالن کنفرانس که مقداری نور احتیاج است، باید نوردهی بیشتری را درخواست کرد. ویدیو پروژکتور اپسون یکی از مناسترین گزینهها برای خرید در این محیطها است.
نوردهی پروژکتور
شدت روشنایی با واحدی به نام انسی لومن برآورد میشود. انواع پروژکتورهای مولتی مدیا یا چندرسانهای اغلب بین 2500 تا حدود 4500 لومن و بالاتر نوردهی دارند. البته باید در این میان دیتا پروژکتورهای ثابت را جدا از آنها دانست چرا که به خاطر استفاده در محیطهای بزرگتر و نوع کاربری آنها، عموما از شدت روشنایی بیشتری بهره میبرند. انواع نمایش خانگی از میزان کمتری نوردهی برخوردار هستند و در گذشته در حدود 2000 لومن برای آنها در نظر گرفته میشود. اما امروزه پروژکتورهای خانگی با روشنایی بالاتری عرضه میشوند. در خصوص پروژکتور جیبی موضوع کاملا متفاوت است. از آنجا این دسته از لامپ LED استفاده می کنند، شدت نوردهی آنها معمولا کمتر از 1000 لومن برآورد میشود. این در حالی است دیتا پروژکتورهای ثابت گاها تا 20000 لومن روشنایی ایجاد میکنند.
منبع نور دیتا پروژکتور
در واقع هر پروژکتور برای فرایند نورپردازی به یک منبع نوری احتیاج دارد. منبع نوری آنها به طور معمول لامپهایی متال هالید و LED در نظر گرفته میشوند. الایدیها همچنان به غیر از مواردی انگشت شمار، به Pocket Projector خلاصه میشوند سایر پروژکتورها از لامپ متال هالید بهرهمند هستند و برخی هم دارای لامپ هیبریدی میباشند که در ادامه راجع به هریک توضیح مختصری میدهیم.
- لامپ LED
لامپهای LED و یا دیودهای نوری انرژی بسیار کمی مصرف میکنند و از عمر طولانی برخوردار هستند. عموما برای آنها عمر 20000 ساعته لحاظ میشود اما روشنایی بسیار کمتری ارائه میدهند. از این رو تنها به مدلهای جیبی محدود میشوند. البته تعداد اندکی از دیتا پروژکتورهای مولتی مدیا نیز، از ترکیب لیزر سبز با LED روشنایی ایجاد میکنند که جلوتر از آنها صحبت خواهیم کرد.
- لامپ متال هالید
متال هالیدها متداولترین لامپهای بکار رفته در پروژکتور هستند و این موضوع بیدلیل صورت نگرفته است. علاوه بر شاخص رنگ بالایی که این لامپها دارند، نوردهی بسیار مطلوبی هم ارائه میکنند. حتی با وجود اینکه عمر کوتاهی، بین 2000 تا 5000 ساعت دارند، انرژی زیادی مصرف میکنند، گرمای بیشتری تولید میکنند و به خنککنندههای قویتر و پر سر و صدا احتیاج دارند، با این حال مورد استقبال قرار میگیرند.
- لامپ هیبریدی
نوع دیگری از لامپها وجود دارد که به آنها هیبریدی (LED/Laser) گفته میشود. با توجه به اینکه LEDها نوردهی ضعیفی را شامل میشوند، برخی از تولیدکنندگان الایدی را با تودهای از لیزرهای سبزرنگ همراه کرده و به عنوان منبع نوری در پروژکتورها استفاده میکنند. در نتیجه روشنایی مناسبی همچون متال هالیدها فراهم میسازند و از سوی دیگر مصرف بسیار پایینی دارند. تنها مشکل آنها شاخص رنگ کمتر است که نهایتا به تولید رنگ نه چندان باکیفیت میانجامد.
خرید ویدئو پروژکتور پرو استور
همان طور که پیشتر گفتیم، شدت روشنایی در ویدئو پروژکتورها اصلیترین خصوصیت آنها محسوب میشود. اگر شما یک ویدیو پروژکتور 4k خریداری کنید اما نوردهی کافی نداشته باشد، تمام آنچه به وضوح ختم میشود ناپدید خواهد شد. در حقیقت بزرگترین چالش دیتا پروژکتورها، میزان نوردهی آنها در نظر گرفته میشود و اساسا رقابت اصلی با نور محیط است. با این حساب چنانچه روشنایی یک سیستم، توان مقابله با نور موجود در آن محیط را نداشته باشد، تصویری با سطح کیفی نامناسب دریافت خواهیم کرد. حال برای اجتناب از چنین رویکردی لازم است مقدار لومن لازم را به دست آوریم که مستلزم اطلاع از: نور محیطی، فاصله پرتاب و پهنای تصویر است. بنابراین در اولین گام باید آلودگی نوری فضای اختصاص داده شده مورد بررسی قرار گیرد تا بر اساس آن، میزان روشنایی مورد نیاز محاسبه شود. به این منظور میتوانید از همکاران ما در پرو استور با شماره تلفن 88970214 تماس و راهنمایی بخواهید تا اطلاعات کاملی را در اختیار شما قرار دهند.
ارسال دیدگاه
مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰