سمی بودن چاپگرهای سه بعدی و ضرر های آن برای بدن انسان

محققان آمریکایی طی بررسی‌های خود متوجه شدند چاپگرهای سه بعدی ذرات پلاستیکی بسیار کوچکی را در هوا منتشر می کنند که می تواند به ریه آسیب برساند. این ذرات برای کودکان زیر ۹ سال نیز بسیار خطرناک خواهد بود.  به گزارش سرویس اخبار فناوری و تکنولوژی تکنا، چاپگرهای سه بعدی در حین کار ذرات پلاستیکی […]

محققان آمریکایی طی بررسی‌های خود متوجه شدند چاپگرهای سه بعدی ذرات پلاستیکی بسیار کوچکی را در هوا منتشر می کنند که می تواند به ریه آسیب برساند. این ذرات برای کودکان زیر ۹ سال نیز بسیار خطرناک خواهد بود.

 به گزارش سرویس اخبار فناوری و تکنولوژی تکنا، چاپگرهای سه بعدی در حین کار ذرات پلاستیکی بسیار کوچکی را در هوا منتشر می کنند که می تواند باعث بروز سرطان شود. این ذرات سمی برای کودکان بسیار مضرتر خواهد بود. چاپگرهای سه‌بعدی معمولاً برای چاپ اجسام از انباشته کردن پی در پی موادی از جنس ترموپلاستیک، فلزات، نانو مواد و پلیمر ها استفاده می کنند و بدین ترتیب یک شی ساخته می شود.

پیش از این محققان در مورد آلودگی پلاستیک ایجاد شده توسط این چاپگر ها هشدار داده بودند. اما اکنون در مورد مضر بودن آن برای سلامتی انسان ها نیز نگران هستند. یک چاپ سه بعدی ممکن است در حین کار ذرات مختلف و محصولات جانبی شیمیایی را در محیط اطراف منتشر کند. اکنون نگرانی ها در مورد استفاده از این چاپگرها افزایش یافته زیرا استفاده از آن از سال گذشته تاکنون به خصوص در مدارس و کتابخانه‌ها و همچنین برای تولید محافظ صورت (face shields) افزایش یافته است. این ذرات تولید شده می توانند به اعماق ریه ها نفوذ کرده و سپس سلول‌های انسانی را دچار آسیب کنند.

پیشنهاد ویژه : قیمت ارز دیجیتال
پیشنهاد ویژه : سرور HP
پیشنهاد ویژه : تعمیر کامپیوتر تهران

پیشنهاد ویژه

خرید بلیط هواپیما فلای تودی

پیشنهاد ویژه

لیست کامل و نرخ لحظه ای ارزهای دیجیتال